Klaus Iohannis, la slujba de Crăciun la o biserică din Sibiu

klaus iohannis
Klaus Iohannis și soția sa, Carmen. Foto: Pagina de Facebook Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a participat în această dimineaţă, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de Crăciun de la o biserică din municipiul Sibiu.

La intrarea în Biserica parohială romano-catolică „Sf. Treime” din Sibiu, Klaus Iohannis le-a urat românilor ”Crăciun fericit”. El a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor care îl aşteptau în fața bisericii, relatează mediafax.ro.

După terminarea slujbei, şeful statului a ieşit din biserică alături de soţia sa, Carmen, el fiind aplaudat de mai multe persoane.

Iohannis a mers apoi să joace tenis la un club din oraş.

Preşedintele a ajuns la Sibiu încă de marţi seară, când a participat la slujba din Ajun.

În Ajunul Crăciunului Iohannis a oferit o tabletă unei adolescente de 14 ani din localitatea Chitila, a cărei mamă este plecată la muncă în Italia, pentru ca fata să poată vorbi cât mai des cu familia sa pe Skype.

Recomandările editorilor GreatNews:

Klaus Iohannis, în vizită la un copil ai cărui părinți lucrează în străinătate
Aventurile fotografice ale unui bebeluș
Regat de gheață impresionant, în centrul Europei

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.