KFC face angajări. Locuri de muncă și pentru cei care vor al doilea job

Locuri de muncă la KFC
Locuri de muncă la KFC

KFC, unul dintre cele mai populare lanțuri de fast-food din România, caută angajați pentru restaurantele proprii.

„Căutăm persoane care au atitudine pozitivă și care doresc să lucreze în echipă, într-un mediu de lucru plăcut”, se arată în anunțul de angajare.

KFC caută personal pentru posturile de casier și bucătar și precizează că „nu este necesară experiența anterioară”. De asemenea, programul este unul flexibil. Detalii găsiți AICI.

„KFC pune accent pe dezvoltarea profesională a angajaților săi, facilitând și respectând, totodată, echilibrul între viața profesională și cea personală.

Programul flexibil de 8, 6, 4 ore sau weekend se adresează tuturor cerințelor, reușind astfel îmbinarea utilă a timpului liber cu cel petrecut la serviciu”, se mai precizează în anunțul KFC.

KFC (Kentucky Fried Chicken) este cea mai mare companie din lume care comercializează produse din pui. În România sunt 59 de locații KFC, în orașe ca: București, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, Iași, Constanța sau Sibiu.

Mai multe detalii legate de salariu și condițiile locurilor de muncă puteți afla aplicând LA ACEST LINK.

Nu un loc de muncă, ci o nouă viață. Job plus teren gratis într-o țară de vis

O mare companie aeriană face 100 de angajări în România. Primă de 1.200 de euro

https://greatnews.ro/jobul-anului-2016-dregator-spania/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.