Jucării de pluș pentru ocrotirea animalelor sălbatice

ursul brun
Ursul brun. Foto: Francis C. Franklin via Wikimedia Commons

Organizația de mediu World Wide Fund – România a lansat un magazin online de jucării de pluș pentru susținătorii naturii, se arată într-un comunicat de presă remis greatnews.ro. Jucăriile reprezintă urși bruni, râși sau tigri, iar banii obținuți din vânzarea lor vor fi investiți, în totalitate, în programele de mediu care se ocupă de salvarea sau de protejarea acestor specii de animale sălbatice.

”Magazinul de Pwwfoșenii” este un e-shop atipic din mai multe puncte de vedere”, este de părere Ruxandra Popa, coordonator de atragere de fonduri din mediul online în cadrul organizației WWF-România.

“În primul rând, toți banii strânși din vânzarea plușurilor sunt investiți integral în programele de mediu care ating problematica speciilor de animale pe care jucăriile le reprezintă. În al doilea rând, prețul produselor este flexibil – cumpărătorii decid cu ce sumă vor să contribuie la proiectele WWF. În al treilea rând, fiecare jucărie ajunge la destinatar personalizată”, a continuat ea.

„130 din cele 800 de jucării de pluș unice WWF au ajuns deja la destinatie. Restul așteaptă să fie descoperite în Magazinul de Pwwfoșenii. Că este vorba de Ursulețul Gelu sau Râsoaica Eufrosina, de Tigrișorul Mădălin sau Ursoaica Adeline, fiecare jucărie de pluș are povestea ei, dar toate au aceeasi misiune: să ajungă de Crăciun la susținători ai naturii și astfel să contribuie la protejarea animalelor sălbatice”, se mai arată în comunicat.

Jucăriile sunt livrate în maximum două zile lucrătoare. Magazinul de Pwwfoșenii va fi deschis pe întreaga perioadă a Sărbătorilor.

Magazinul de Pwwfoșenii
Magazinul de Pwwfoșenii. Foto: pwwfosenii.ro

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.