Joburi în străinătate pentru toți. 43 de oferte de muncă în vestul și nordul Europei

Una dintre cele mai mari companii de recrutare din România scoate la concurs 43 de tipuri de locuri de muncă în străinătate.

Se caută șoferi, medici, asistenți medicali, infirmieri, fizioterapeuți, electricieni, dulgheri, fierari, sudori, excavatoristi, rigipsari, lucrători comerciali, consilieri de vânzări.

Toate ofertele pot fi consultate AICI.

Cei aleși vor lucra în state ca Marea Britanie, Irlanda de Nord, Germania, Suedia și Danermarca. Singurii care nu vor lucra în Europa sunt fizioterapeuții. Ei urmează să activeze într-un centru din Arabia Saudită.

Cei care doresc să candideze pentru cele 30 de posturi de șoferi pot accesa acest link. Șoferii vor da un test de condus, în data de 26 septembrie, la Constanța. Cei aleși vor lucra în Danemarca, pe salarii de 1500 – 1900 de euro. Primul bilet de avion spre Danemarca și cazarea sunt asigurate gratuit de angajator.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în Austria. Personal pentru nave, bone, programatori, oameni în construcții și un super-farmacist
Jobul zilei. Iubești copiii și animalele? Te poți angaja într-o casă de vis din Austria
Cel mai mare magazin online din România face angajări! Locuri de muncă disponibile, pe oraşe
Joburi în străinătate pentru cupluri. Salarii și de peste 1800 de euro
Locuri de muncă în agricultură în Marea Britanie și în România. Se caută necalificați, tehnicieni, manageri

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.