Joburi în străinătate pentru cupluri. Salarii și de peste 1800 de euro

Cuplurile care vor să plece la muncă în străinătate împreună au la dispoziție câteva oferte care merită analizate. Am selectat câteva oferte de muncă în străinătate la care puteți aplica.

De exemplu, dacă vreți să cutreierați lumea împreună vă puteți anagaja pe un vas de croazieră. O companie caută personal hotelier pentru vase de croazieră. Se cere cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional. Contractul este full time, pe o perioadă de șase luni, cu posibilitatea de reînnoire.

De asemenea, cazarea și mesele sunt asigurate la bord. Printre altele, se caută asistent de ospătar, barman sau bucătar. Mai multe detalii și cum puteți aplica pentru aceste locuri de muncă pe vase de croazieră puteți afla de AICI.

O altă firmă caută personal pentru restaurante din Marea Britanie. Se caută recepționeri, ospătari, barmani, bucătari și ajutori de bucătari, spălător de vase sau cameriste. Salariile pornesc de 6,50 de lire pe oră, ceea ce înseamnă că puteți ajunge în mod normal la cel puțin 1.700 – 1.800 de euro pe lună. În anunț este chiar specificat că se acceptă și cupluri. Mai multe detalii despre acest anunț găsiți AICI.

Un grup hotelier din Franța caută cameriste. Contractele sunt pe perioade cuprinse între 3 și 6 luni cu posibilitatea de prelungire, iar salariu net pe lună este de 1.200 de euro. Cazarea, transportul și asigurarea medicală sunt asigurate de angajator. Mai multe detalii despre acest anunț găsiți AICI

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Germania și Olanda. Se caută oameni în construcții și instalatori
McDonald`s face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile
Locuri de munca pentru români în străinătate. Electricieni și tehnicieni pentru Vestul Europei și țările din Golf
Locuri de muncă în fabrici și depozite din Marea Britanie, Olanda, Germania. Salarii de peste 1.800 de euro

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.