Joburi pentru cupluri în Germania. Cazare și masă gratuite

FOTO: Free-Photos/Pixabay.com
FOTO: Free-Photos/Pixabay.com

O agenția de recrutare caută personal pentru mai multe domenii din domeniul gastronomic. Sunt acceptate și cuplurile. Posturile sunt de bucătar, ajutor de bucătar și ajutor de bucătărie, cameriste, chelneri, barmani, ospătari, în restaurante, pizzerii și gelaterii.

Printre altele, în ceea ce privește calitățile candidatului ideal, se caută „muncitori la locul de muncă, personalitate plăcută, serioși și responsabili”.

Se oferă cazare și masă gratuite, asigurare medicală la locul de muncă și contractul de muncă pe perioadă nedeterminată sau determinată.

Mai multe detalii și salariile le puteți afla de – AICI.

O altă agenție caută angajați pentru hoteluri din Cipru. „Experiența anterioară nu este necesară. Cei care își doresc postul de chelner trebuie sa cunoască limba engleză. Candidații acceptați trebuie să își procure singuri biletele pentru a ajunge în Cipru dar li se vor rambursa banii cu salariul primit”, se arată în anunțul de angajare.

Durata lucrului poate fi de 4 – 12 luni, lucrul fiind perfect și pentru studenții care doresc să plece în străinătate pe timp de vară. Se oferă cazare și masă gratuite. Se lucrează 6 zile pe săptămână, câte opte ore pe zi.

Salariile și mai multe detalii găsiți – AICI.

FOTO: Free-Photos/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.