Joburi pe vase de croazieră. Pe ce posturi se caută oameni

FOTO: Ed Judkins/Pixabay
FOTO: Ed Judkins/Pixabay

„Sunt foarte mulți oameni care consideră că a călători și a fi plătit pentru acest lucru este jobul ideal. Dacă îți dorești un astfel de job, în care să ai posibilitatea să cutrieri lumea, să vezi locuri în care ai visat să ajungi, să cunoști oameni de culturi și naționalități diferite, să ai parte de experiențe minunate, dar să și câștigi bani… îmbarcă-te acum pe un vas de croazieră”, se arată într-un anunț de angajare de pe platforma online eJobs.

Contractul este între 6 și 9 luni, cu posibilitatea prelungirii după terminarea contractului. Veniturile salariale sunt în funcție de postul obținut.

„Veniturile vor fi în funcție de job, itinerariul vaselor, sezon, precum și de calitatea serviciului oferit pasagerilor”, se mai arată în anunț. Se oferă cazare în cabină de 2 persoane, mesele și serviciile medicale sunt asigurate gratuit la bord.

Vârsta minimă este de 21 de ani. Se cere, printre altele, „atitudine pozitivă, spirit de inițiativă, abilități în relații cu clientul, comunicare și lucru în echipă, entuziasm, dornic de a experimenta și de a evolua în toate aspectele, personal și profesional”.

Se caută, printre altele, ospătari, bucătari, ajutor de bucătari, brutari, barmani, cameriste, fotografi și cameramani, supraveghetori de camere video în casino, ingineri sau medici și asistenți medicali.

Întreaga listă de locuri de muncă pe vase de croazieră și alte detalii găsiți – LA ACEST LINK.

FOTO: Ed Judkins/Pixabay

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.