Joburi bine plătite în UE. Se caută bucătari, șoferi, sportivi și femei la cules de ciuperci

O serie de joburi bine plătite în state ca Anglia, Irlanda, Italia, Spania, Franța și Germania sunt scoase la concurs în această perioadă. Aflăm totul despre înscriere, în acest articol.

Începem cu bucătarii. Aceștia se pot angaja în Anglia, pentru salarii de circa 2000 de euro pe lună. Un avantaj este că masa este gratuită. Se caută atât ajutoare de bucătari, cât și bucătari cu experiență. Toate detaliile despre cele 5 posturi scoase la concurs sunt explicate AICI (click pe link pentru detalii).

O companie românească angajează un număr uriaș de persoane, 600, pentru culegerea de ciuperci în Irlanda. Sunt căutate femei, iar cunoștințele de engleză NU sunt neapărat necesare. Salariul este de 1000-1500 de euro/lună. Toate detaliile despre cele 600 de posturi scoase la concurs sunt explicate AICI (click pe link pentru detalii).

În Marea Britanie se caută șoferi de TIR, dar și șoferi de autobuz. Toate detaliile pentru cei care vor să aplice la postul de șofer de TIR sunt explicate AICI. Pentru cei care vor să se înscrie la postul de șofer de autobuz, în localități din apropierea Londrei, pot consulta toate informațiile necesare AICI.

O societate caută animatori sportivi pentru hoteluri din Spania, Italia, Portugalia, Turcia, Franţa, Cipru și Grecia. Se caută 40 de persoane pentru acest post, la înscriere fiind invitate și persoanele fără experiență în acest domeniu. Toate cerințele și oferta salarială sunt explicate AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

Locuri de muncă în Germania în restaurante și hoteluri
Locuri de muncă în străinătate. Cum poți câștiga 4000 de euro la cules de narcise
Salarii de peste 2.000 de euro în depozite din Marea Britanie
Locuri de muncă pentru români în străinătate. Posturi disponibile în logistică
Locuri de muncă la Penny, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Penny
Locuri de muncă la Kaufland, în toată țara. LISTA posturilor libere și salariile de la Kaufland
Locuri de muncă la Dedeman și Praktiker. Ce posturi sunt libere și cât este salariu

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.