Job-uri în Anglia. Infirmieri la domiciliu: salariu 1.800 de euro, cazare asigurată

O firmă de recrutare cu peste 12 ani de experiență în selecția de personal, în special pentru Marea Britanie, este în căutare de personal pentru lanțuri de centre de îngrijire a bătrânilor la domiciliu.

„Jobul presupune deplasarea la domiciliul bătrânilor cu mașina oferită de către companie pentru a le oferi îngrijire personală.

Experiența în domeniu nu este obligatorie, însă poate reprezenta un avantaj”, se arată în anunțul de angajare.

Contractul de muncă este permanent și vi se asigură minim 40 ore pe săptămână și posibilitatea de a lucra peste program. Angajatorul vă ajută în obținerea NINo (National Insurance Number) și în deschiderea contului bancar.

Contracul se semnează înainte de plecarea în Anglia. Perioada de training este plătită.

„Serviciile noastre nu se opresc odată cu începerea lucrului la angajator, ci vă oferim asistență și după angajare. Ne asigurăm că angajamentele contractuale sunt respectate, că adaptarea dumneavoastra se face în condiții eficiente și că sunteți multumiți de locul de muncă”, mai spun reprezentanții firmei de recrutare.

Salarizarea este următoarea:

  • Pentru 40 de ore, salariul NET (după taxe) pornește de la £1.200 (1.440€)/luna
  • Pentru 48 de ore, salariul NET (după taxe) pornește de la £1.393 (1.672€)/luna
  • Pentru 55 de ore, salariul NET (după taxe) pornește de la £1.562 (1.875€)/lună
Mai multe detalii și cum să aplicați pentru aceste locuri de muncă în Anglia găsiți LA ACEST LINK.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.