Iohannis în chip de Hitler, într-un clip postat de PSD București

FOTO: Captură video Facebook
FOTO: Captură video Facebook

15:14. Clipul a fost eliminat de pe pagina de Facebook PSD București.

PSD București a postat pe pagina sa de Facebook o parodie cu o scenă celebră din filmul „Prăbușirea”. În clip, Iohannis este prezentat în chip de Hitler, foarte nervos că este „înfrânt” deși a dat toată puterea procurorilor „acoperiți”, potrivit Hotnews.ro.

„V-am tot spus, vorbiți cu Soros să le mai dea bani. Fără ajutorul lui Soros suntem terminați”, le spune Hitler „procurorilor acoperiți”.

Se mai plânge că „nici Codruța nu mai rezistă mult. Curtea Constituțională pe bună dreptate m-a obligat să o demit. Berlinu’ și Bruxellu’ îl vor pe Cioloș înapoi. În curând mă văd cu Merkel Ce săi spun? Că AM ÎNFRÂNT?”, scrie în clip.

Zilele trecute, un clip video filmat în alb-negru a devenit viral printre simpatizanții PSD și ALDE. Clipul lansa o chemare la mitingul de sâmbătă seara din București. Mesajul era „Dacă-ți pasă vino în stradă să spunem stop dosarelor fabricate!”.

Apar mai multe persoane în vârstă care vorbesc despre tăierea pensiilor, salariilor sau ascultarea telefoanelor. „Au făcut din justiție un instrument politic și noi i-am lăsat. Ne-au ascultat telefoanele, ne-au tăiat pensiile și salariile. Dacă-ți pasă vino în stradă să spunem stop dosarelor fabricate. Să spunem NU statului paralel”, se spune în clip.


Pe rețeaua de socializare Facebook mai circulă și un clip în care apare procurorul DNA Mircea Negulescu, care spune că „a paradit” pe cineva și șeful Comisiei SRI, PSD-istul Claudiu Manda, care vorbește de interceptarea a șase milioane de oameni, deși acest lucru a fost negat de Serviciul Român de Informații. Acest clip a fost distribuit și de mulți lideri politici PSD.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.