Inspectori ANAF amendați după ce au parcat pe locurile pentru persoane cu handicap

inspectori ANAF
Foto: Captură YouTube

Doi inspectori ANAF au fost amendaţi marţi de Poliţia Locală din Târgovişte, după ce au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi, informează adevarul.ro.

Conform legii, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare rezervate pentru persoane cu handicap se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei.

Pe 1 martie, inspectorii ANAF se aflau în zona Piața 1 Mai din oraș și desfășurau operaţiunea Venus, o operațiune de verificare a comercianţilor de flori şi ornamente.

Aflaţi în Piaţa 1 mai din Târgovişte, inspectorii au parcat pe cele două locuri libere destinate persoanelor cu handicap. Deşi iniţial poliţia locală nu dădea semne că i-ar vedea, la solicitarea cetăţenilor aceştia au fotografiat mașinile parcate neregulamentar și au cerut documentele conducătorilor auto, potrivit gazetadambovitei.ro.

Inspectorii ANAF au avut parte și de huiduieli din partea celorlalți șoferi, care cereau sancționarea acestora.

În ultima perioadă, problema șoferilor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap a fost tot mai comentată în spațiul public.

Cel care a pus în lumină practicile șoferilor a fost actorul și creatorul de farse virale Mircea Bravo din Cluj-Napoca. El i-a pândit șoferii care parcau pe locurile rezervate și îi invita să se așeze într-un scaun rulant pe care îl aducea lângă portieră.

Filmulețul realizat s-a viralizat rapid pe internet.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

7 locuri spectaculoase din România în care nu ai voie să intri
Locuri de muncă în străinătate pentru necalificați, pe salarii de directori din România
Șase sate de poveste din Bucovina, pe care trebuie să le vizitezi anul acesta