Se caută însoțitori de zbor. Experiența nu e necesară, se oferă 1.200 € primă la angajare

însoțitori de zbor ryanair locuri de muncă
Foto: ryanair.com

Compania aeriană Ryanair a anunțat că va desfășura o mare campanie de recrutări de însoțitori de zbor în România la începutul anului 2017.

Compania irlandeză low-cost este în căutarea a 50 de însoțitori de zbor. Experiența nu este necesară.

Interviurile vor avea loc în următoarele zile:

Timișoara – 10 ianuarie
Cluj-Napoca – 10 ianuarie
București – 11 ianuarie
București – 27 ianuarie

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Compania Ryanair le oferă noilor angajați cursuri de formare timp de 6 săptămâni, după care aceștia vor semna un contrat pe 3 ani.

Potrivit companiei aeriene, salariile sunt atractive, iar la începerea serviciului noii angajați primesc o primă de angajare de 1.200 de euro.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

De asemenea, angajații Ryanair beneficiază și de reduceri foarte mari la zborurile făcute în Europa. Însoțitorii de zbor vor lucra 5 zile consecutive, după care vor avea 3 zile de pauză.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.