Încă o ”perlă” marca Viorica Dăncilă: ”Orice om îi e frică de o plângere penală”

viorica dăncilă
Foto: EU2014 - European Parliament

Viorica Dăncilă, fostă profesoară la Videle, în prezent premier al României, a oferit un răspuns agramat când a fost întrebată ce părere are de inițiativa dezvăluită de șeful ei de partid, Liviu Dragnea, că unele ONG-uri, alături de două grupări din opoziție, vor să îi facă o plângere penală.

”Orice om îi este frică de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la astfel de lucruri pentru că eu cred în Justiție și cred că toată lumea crede în Justiție. Dacă toată lumea merge pe acest considerent că oricui i se poate face o plângere penală, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele apărute în spațiul public, ce a pățit și Victor Ponta”, a spus Dăncilă, citată de Hotnews.ro.

Nu este primul derapaj spre analfabetism pe care îl face doamna Dăncilă.

Săptămâna trecută, în timpul vizitei sale la Vatican, premierul României i s-a adresat astfel Papei Francisc: ”Sfinția voastră, I am very glad for this opportunity”. Se pare că sintagma ”Your Holiness” a fost prea greu de reținut pentru Viorica Dăncilă.

În același timp, PSD o sprijină cu toate puterile pe doamna Dăncilă, care este considerată de președintele țării, Klaus Iohannis, drept ”o vulnerabilitate națională”.

”Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al României și transformă guvernul într-o vulnerabilitate națională. Solicit public demisia premierului Dăncilă”, a spus Klaus Iohannis, imediat după ce ”i-a retras încrederea” celui de-al treilea premier PSD de la ultimele alegeri parlamentare, din urmă cu mai puțin de doi ani.

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și liderul incontestabil al PSD, a trasat o line roșie imaginară în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă.

„Am auzit tot felul de scenarii. Discuta cu nu ştiu ce ONG-uri să-i facă plângere penală doamnei prim-ministru. Nu domnul preşedinte. Unii de la PNL, de la USR. Eu mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo. Eu cred există o linie roşie peste care nu trebuie să se treacă. S-a trecut când era Victor Ponta prim-ministru. Eu zic că a fost suficient”, a spus liderul PSD la România Tv.

DISTRIBUIȚI
Sorin Breazu
Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.

1 COMENTARIU

  1. Hai ba, terminați, ce voi stiti ce simte „orice om” cand este luat peste picior? Mai ales dacă este prim ministru și mai ales unul din /al PSD?
    Iti vine sa fugi in Israel sau la Vatican, iar daca nu poti acolo, la Videle si sa te ascunzi in „gaură de Dragnea” ca să nu te mai poată găsi nimeni.
    Sunt mândru de ea, a avut replici. De aia a primit-o si Papa, nu ca pe Codruța sau o altă fițoasă dintre astea din justiție, cultură sau business „care nu le bagă nimeni in seamă”.
    Când și-o băga și o frizura Shane O’Conor, atunci s[ vede’i ce o s[ da’i de dracu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.