Imagini de poveste cu copii la țară

Elena Shumilova a devenit cunoscută în întreaga lume anul acesta, după ce a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini de poveste cu copiii săi.

Cei care au copilărit la țară sau au mers în vacanță la rudele sau la bunicii de la țară își amintesc cu drag de acele momente extraordinare și de peisajele sau de jocurile pe care le inventau.

Elena își dorește  ca cei doi copii ai săi să privească emoționați, peste ani, fotografiile pe care ea le-a făcut la ferma unde locuiesc, alături de multe animale și de flori.

Profitând doar de culorile naturale și de condițiile meteorologice specifice Rusiei, Elena Shumilova a realizat aceste imagini de poveste în spațiul rural.

Chiar dacă nu este un fotograf profesionist, de doi ani de când a primit cadou primul său aparat de fotografiat le-a tot făcut fotografii fiilor săi, pentru a nu pierde niciun moment din creșterea lor, iar fanii de pe Facebook îi apreciază munca și faptul că împărtășește aceste momente atât de frumoase cu ei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.