Idei de cadouri de Crăciun pentru copii. 15 daruri care îi vor fascina

idei de cadouri de crăciun pentru copii
Foto: pixabay.com

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii. Deoarece mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, iar cei mici asteapta cu nerabdare sa gaseasca sub brad darurile de la Mos, va venim in ajutor cu o serie de recomandari.

Unele jucarii au in aceasta perioada reduceri chiar si de 75%.

AICI găsiți o listă întreagă de idei de cadouri de Crăciun pentru copii.

Iata 15 idei de cadouri de Crăciun pentru copii:

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – centru de activitati

1. Un centru de activitati Mappy Toys Casuta cu forme, lumini si sunete, are o reducere de 39% pe siteul emag.ro in aceasta perioada de dinainte de sarbatorile de iarna.

Cu ajutorul acestui centru de activitati bebelusul se joaca si invata in acelasi timp. Casuta ii va oferi copilului dumneavoastra momente pline de distractie si veselie.

Fiecare din fetele jucariei contine activitati diferite, menite sa dezvolte perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi a copilului dumneavoastra.

Copilul poate umple galetuta cu casuta cu diversele forme, sa o goleasca si sa inceapa din nou. Pentru a dezvolta si mai mult coordonarea dintre ochi si mana, copilul trebuie sa descuie usita cu cheia ca sa poata scoate formele din casuta.

Una din fetele casutei detine numaratoare, precum si o bara speciala pentru calcule matematice.

Produsul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – jucarii din lemn

2. O alta jucarie ideala pentru bebelusi este jucaria din lemn Eichhorn „Fuga Mingiutelor”, care poate fi cumparata acum la reducere (pretul este cu 24% mai mic).

Jucaria din lemn Eichhorn Fuga Mingiutelor este potrivita pestru copiii cu varsta mai mare de 1 an. Casuta colorata masoara 25 x 12 x 34 cm si este un element necesar in camera de joaca. Copilul urmareste traseul mingiei pe cele 5 piste, iar la sfarsitul cursei se aude un clopotel.

Jucaria este fabricata din lemn de pin si de fag. Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – xilofon de jucarie

3. Xilofonul de jucarie M-Toys cu mingiute si sunete are si el o reducere de 34% pe siteul emag.ro.

Copilul are la dispozitie trei mingiute ce pot fi adaugate in xilofon, iar in momentul in care copilul va lovi cu ciocanelul cheia potrivita, mingiuta se va salta. Prin astfel de actiuni jucaria dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi.

Formele speciale si culorile vii incurajeaza copilul sa exerseze si sa se joace stimuland astfel dezvoltarea individuala.

Dimensiunile produsului: 25 cm L x 16,5 cm l x 12 cm h. Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – papusi Barbie

4. Pentru fetitele mai mari puteti alege papusa Barbie on the move, fitness, care are o reducerer de 24% in aceasta perioada.

Papusa Barbie fitness intregeste colectia de papusi a oricarei fetite. Aceasta papusa deosebita este imbracata sport intr-un top albastru si colanti negri si, spre deosebire de editiile anterioare, poate face mult mai multe miscari datorita articulatiilor flexibile. Papusa are 22 de articulatii la gat, brate, abdomen si picioare pentru a reproduce o gama de miscari cat mai apropiate de realitate. Barbie este mereu in miscare, mereu la moda si acum face sport.

Dimensiuni: 16,5 x 6,7 x 32,4 cm.
Varsta recomandata: 3 ani +

Produsul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – papusi care vorbesc

5. Nu veti da niciodata gres cu o papusa care merge, canta si vorbeste. Belinda devine cu usurinta cea mai buna prietena a fetitelor deoarece stie sa vorbeasca (in limba romana), sa cante si sa mearga. In plus, ea stie si un cantecel in limba engleza. Este intotdeauna politicoasa, saluta si se prezinta frumos in limba romana.

Functioneaza cu 3 baterii.
Dimenisuni ambalaj: cca 50 x 30 cm

Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – casute mobilate

6. O casuta superba din lemn pentru papusi cu 3 etaje, terasa si lift va incanta orice copil. Produsul are o reducere de 26% pe siteul emag.ro.

Dimensiuni: 107 x 87 x 34 cm.
Varsta recomandata: 3 ani+.

Casuta de papusi este realizata integral din lemn MDF, respectand toate standardele de siguranta, vopsita doar cu lacuri si vopsele pe baza de apa, iar imbinarile sunt realizate cu adezivi care nu contin formaldehide si nu emana compusi organici volatili care ar putea fi nocivi pentru sanatatea umana.

Prin utlizarea acestei jucarii de lemn de rol, copiii dobandesc abilitati si cunostinte si sunt incurajati sa exploreze, sa-si dezvolte imaginatia, dobandesc competente lingvistice si dezvolta abilitati sociale. Jocurile de rol implica limbajul, cognitia, emotia si motricitatea, iar prin intermediul lor se creeaza conexiuni sinaptice intre parti ale creierului.

Casuta necesita asamblarea de catre un adult.

Casuta pentru papusi vine echipata complet, este ideala pentru jocuri de rol si poate fi folosita simultan de mai multi copii.

Setul contine: Casuta de papusi si accesorii. Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – casa lui Barbie

7. Un alt set de joaca de tip casuta are o reducere de 15%. Setul de joaca Mattel Casa lui Barbie ii va incanta deopotriva pe baieti si pe fetite.

Casa din Malibu a lui Barbie are 5 camere impartite pe 2 nivele (parter + un etaj si acoperis): dormitorul, dresing, living, baie, bucatarie.

Camerele frumoasei Barbie sunt accesorizate cu tot ceea ce ii este necesar: pat cu paturica, cada de baie transparenta, oglinda, masa si scaune moderne, frigider, accesorii de bucatrie, canapea, tv de jucarie, tableta de jucarie, leagan si un lift.

Acoperisul dresingului (cu umbreluta si sezlonguri) poate fi transformat intr-o oaza de relaxare pentru Barbie si prietenele ei. Culoarea predominanta in casuta lui Barbie este roz.

Setul include: casa lui Barbie cu un etaj si acoperis suplimentar (neasamblata), peste 30 de accesorii, abtibilduri pentru decorare si un lift manual (cu mecanism simplu).

Necesita 3 baterii tip AAA (neincluse). Papusile Barbie nu sunt incluse.

Dimensiuni casuta: 90 x 60 cm
Dimensiuni set: 19.5 x 40.5 x 72.5 cm

Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – masinute

8. Pentru copiii pasionati de masini, masinuta RC – Aventurile lui Mickey Mouse, de 35 cm, este cadoul ideal de Craciun. Pretul este redus cu 48% pe siteul emag.ro.

Masinuta cu telecomanda Mickey are funcții complete, atat pentru miscarea inainte si inapoi, cat si pentru intorcerea spre stanga si spre dreapta.

Aceasta masinuta are caracteristici suplimentare, cum ar fi piesele detasabile, capota care se deschide cand masina loveste obstacole si 2 figurine articulate detasabile.

Telecomanda este usor de utilizat, are butoanele mari si o antena flexibila. Este ideala pentru a ajuta copiii sa isi coordoneze privirea si mainile.

– Necesita baterii: 6 x AA si 1 x 9V;
– Dimensiuni: 35 x 24.5 x 28.5 cm;
– Recomandare: 3+.

Produsul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – masinute de constructie

9. Pentru baieti, dar si pentru fetitele pasionate de masinute, setul M-Toys „Primele mele masinute de constructie” reprezinta un cadou foarte inspirat.

Setul M-Toys „Primele mele masinute de constructie” este alcatuit din:
-Tractoras cu remorca
-Excavator
-Basculanta
-Betoniera

Formele speciale si culorile vii incurajeaza copilul sa exerseze si sa se joace stimuland astfel dezvoltarea individuala.

Dimensiune 1 camion: 10cm L x 6cm l x 7cm h. Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – roboti cu telecomanda

10. Un robot cu radiocomanda poate fi si el un cadou minunat de Craciun.

Robotul, care le este recomandat copiilor de peste 6 ani, are 22 de cm inaltime. Actionand radiocomanda, robotul se deplaseaza inainte-inapoi, stanga-dreapta. Robotul lumineaza si scoate sunete.

Robotul functioneaza cu 4 baterii tip AA de 1,5V iar radiocomanda cu 2 baterii tip AA de 1,5V. Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – roboti transformabili in masini

11. Un robot de jucarie transformabil in masinuta de politie are o reducere de 60% pe siteul emag.ro in aceasta perioada.

Copiilor le plac robotii. Ei bine, acest robot le va placea cu atat mai mult, deoarece acesta se poate transforma in masinuta.

Este o jucarie interactiva ce le va atrage atentia celor mici si ii vor incanta in jocurile lor zilnice.

Varsta recomandata: peste 3 ani.
Inaltime robot:aprox. 26cm.
Dimensiuni ambalaj: (Lxlxh) 34,5cm x 30 cm x 9cm.

Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – truse de pictat

12. Daca vreti sa ii oferiti copilului dumneavoastra un cadou care sa ii sporeasca abilitatile practice, atunci alegeti o trusa de desen Monet.

Trusa are 88 de piese pentru desen si pictura intr-o cutie eleganta din lemn cu dimensiunile 43 x 26 x 5 cm. Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – truse practice

13. Un set cadou cu 15 accesorii creative Disney Frozen – D’Arpeje are o reducere de 41% in campania emag.ro.

Acest minunat set cadou cu licenta Disney Frozen include markere, pix, creion, foarfeca, ascutitoare si multe alte accesorii ideale pentru copiii care adora sa creeze opere de arta. Copiii care iubesc filmul Disney Frozen vor fi incantati de acest set cadou cu imaginile personajelor preferate.

Contine: – 1 foarfeca – 6 markere – 1 pix cu diferite culori – 1 ascutitoare – 1 creion HB – 1 radiera – 2 foi cu stickere – 1 radiera – tub – 1 notebook Varsta recomandata: 3 ani + Dimensiuni: 285 x 270 x 50 mm.

Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – set de olarit

14. Setul M-Toys „Primul meu stand de olarit” are o reducere de 70% pe siteul emag.ro.

Setul M-Toys „Primul meu stand de olarit” are toate uneltele necesare pentru pozitionarea si sculptarea lutului. Imaginatia si creativitatea reprezinta singura limita a coplilasului tau atunci cand se pune la joaca.

Pentru functionare, necesita 3 x 1.5 V AA ce nu sunt incluse. Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii – plastilina

15. La fel de creativ este si setul de plastilina inteligenta, modelabila, in 6 culori, de 360 de grame. Pretul este redus cu 74% in aceasta perioada.

Plastilina Inteligenta Play Mundo:
Este usor de modelat.
Anti-stres;
Nu se usuca niciodata (se recomanda pastrarea in ambalajul original daca nu este folosita o perioada indelungata)
Nu face mizerie niciodata;
Se pot realiza sculpturi detaliate incredibile;
Nu contine gluten si grau;
Oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat;
Nu este toxica;
Nu pateaza

Plastilina inteligenta poate fi modelata si sub forma unei bile sau mingi, aceasta avand proprietati asemanatoare datorita texturii sale cauciucate. Poate sari si ricosa cu usurinta.

Setul contine:
– 6 buc x 60 gr – culori: albastru deschis, verde, rosu, crem, albastru inchis, mov

Dimensiuni pachet:
– 6 buc x 14 cm x 14 cm x 1 cm

Varsta recomandata pentru folosire: + 3 ani.

Pretul este AICI.

idei de cadouri de crăciun pentru copii

Citiți și: TOP 7 Idei de cadouri de Crăciun 2017