Hodor va urca pe scena unui festival din România

Kristian Nairn, actorul care îl interpretează pe Hodor în Game of Throne FOTO: Captură Game Thrones
Kristian Nairn, actorul care îl interpretează pe Hodor în Game of Throne FOTO: Captură Game Thrones

Actorul care îl intrerpretează pe Hodor în filmul Game of Thrones va veni în România și va urca pe scena festivalului de muzică Untold, de la Cluj, care va avea loc între 4 și 7 august.

Kristian Nairn, actorul irlandez în vârstă de 41 de ani este și DJ de mai bine de 5 ani. Mixează muzică house și este cunoscut în cluburile din Marea Britanie pentru show-urile sale, 7 Sessions și Rave of Thrones.

A fost atras de muzică încă de la primul album pe care l-a ascultat pe un casetofon Sesame Street, iar în timp a devenit un mare fan al celor de la Queen. La vârstă de 14 ani a devenit pasionat de chitară şi de atunci pasiunea lui pentru muzică a crescut.

Şi-a început carieră muzicală alături de trupe locale şi a ajuns în timp să se alăture în turnee unor artişti precum Scissor Sisters, Mylo sau Calvin Harris, de aici s-a născut şi pasiunea lui pentru muzică techno house.

Recunoaşte că atunci când urcă pe scenă, lumea îl aclamează Hodor, iar răspunsului lui vine imediat, prin muzică.

UNTOLD va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urcă TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, W&W, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic,Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz şi Yokoo, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Dacă acest articol vi s-a părut interesant, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

avion 01

giphy