HBO a anunțat când va apărea ultimul sezon din Game of Thrones

Game of Thrones
Game of Thrones

HBO a anunțat când va fi ultimul sezon din celebra saga de fantasy medieval „Games of Thrones”. Fanii mai au de așteptat, pentru că ultima serie va apărea pe televizoare în 2019.

Game of Thrones este o fantezie medievală în care sunt prezentate aventurile și intrigile familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

David Benioff și Dan Weiss, cei care au adaptat romanele din seria „Cântec de gheață și foc”, scrise de George R.R. Martin, și le-au transformat în filmul Game of Thrones, vor realiza un nou serial pentru HBO.

Acesta se va numi „Confederate” și va prezenta evenimente ce duc la un al Treilea Război Civil American. Acțiunea noului serial va avea loc într-un univers paralel, într-o națiune în care sclavia este încă legală, iar Statele Unite sunt divizate în Sud și Nord.

În serial, printre alte personaje, vor apărea luptători pentru libertate, vânători de sclavi, aboliționiști, jurnaliști și politicieni din ambele tabere ale conflictului.

Inițial, Benioff și Weiss au vrut ca acest film să fie un lungmetraj, însă succesul pe care l-a înregistrat Game of Thrones i-a convins să facă o poveste în detaliu pentru HBO. Cei doi vor fi producători executivi și scenariști. Vor mai face parte din echipă coscenariștii Nichelle Tramble Spellman („Justified”, „The Good Wife”) şi Malcolm Spellman („Empire”), precum și producătorii „Game of Thrones” Carolyn Strauss şi Bernadette Caulfield.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.