Gunther Holtorf. Superba poveste a omului plecat la drum de 23 de ani VIDEO

gunther_holdorf
Otto, Mercedesul lui Gunther Holtorf, în Coreea de Nord

Gunther Holtorf şi soţia sa au urcat în Mercedes imediat după căderea Zidului Berlinului, în 1989, pentru o călătorie în Africa. Pentru el, aventura nu a luat sfârşit nici acum.

Iniţial, Gunther şi Christine se gândiseră la un tur de 18 luni, prin Africa. Mercedesul lor, un G Wagon, era perfect pentru drumurile problematice pe care le aveau în faţă.

Însă, acel tur nu s-a încheiat niciodată, decât pentru soţia sa, care s-a desprins de această lume. Fericită şi sfâtuindu-şi soţul să continue aventura de-a lungul şi de-a latul continentelor, spune Gunther pentru BBC.

Acum, germanul, fost director executiv al unei companii aeriene, a trecut de 800.000 de kilometri parcurşi împreună cu Otto, maşina sa. Ce înseamnă 800.000 de kilometri? E ca şi cum ai face înconjurul Pământului de 20 de ori.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.