O mare companie germană se extinde într-un oraș din România. Ce posturi sunt disponibile

stație de încărcare mașini electrice
Foto: Kārlis Dambrāns (Flickr / Creative Commons)

Grupul german Preh îşi va deschide, săptămâna viitoare, o reprezentanţă la Iaşi, în care vor lucra peste 50 de angajaţi. Furnizorul din industria auto a închiriat deja birouri în Iaşi, fiind în perioada de amenajări, anunță „Ziarul Financiar”.

Staţia de încărcare de maşini electrice va fi inaugurată în data de 14 martie.

Preh GmbH este o companie germană producătoare de componente auto. Pe plan mondial, Grupul Preh activează cu un număr de 4.900 de angajați în Germania, Portugalia, Franța, Mexic, SUA, China și România. Compania a fost fondată în anul 1919 și a avut în anul 2015 vânzări de 763 de milioane de euro, potrivit site-ului oficial.

În România, Preh deține o fabrică la Ghimbav, lângă Brașov, destinată producției de comutatoare multifuncționale pentru volan și sisteme de reglaj climatizare. Fabrica se află în Parcul Industrial Brașov–Ghimbav și a demarat producția în martie 2009.

Compania produce în fa­brica din Ghimbav comu­tatoare multifuncționale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei și elemente de comandă din consola centrală, clienții companiei fiind producătorii auto BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi și Daimler.

În prezent, la fabrica Preh din Ghimbav lucrează 929 de oameni.

Compania germană continuă să facă angajări în România. În acest moment există mai multe posturi disponibile: responsabil calitate schimb, programatori IT, administratori de rețea, tehnicieni IT, ingineri, responsabili pentru planurile de producție, dezvoltatori de software, șef schimb producție electronice.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.