Gogoșile „Raffaello”, rețeta care a scăpat un spital de gândaci

FOTO: epitesti.ro
FOTO: epitesti.ro

Directorul de la secția de „Îngrijiri Medicale” din cadrul Spitalului Județean de Ugență Pitești, medicul Mariana Badiu, a dezvăluit o metodă inedită pe care a aplicat-o pentru a scăpa de gândacii din unitatea medicală.

„Este o formulă extraordinară, pe care am împrumutat-o. Se amestecă acid boric cu gălbenuș de ou și se obțin niște gogoșele, pe care noi le numim „Raffaello”.

Punem câte două în camere și gata, nu mai avem gândaci!”, a declarat medicul Marian Badiu, potrivit epitesti.ro.

Reprezentanții spitalului spun că metodele pe care le-au aplicat până acum nu au funcționat și nu au avut succes nici măcar acțiunile de dezinsecție care s-au făcut în ultimii ani.

„Am încercat până acum fel de fel de produse, dar parcă se hrăneau cu ele, în loc să-i omoare!

De când folosim gogoșelele „Raffaello”, am scăpat de gândaci! Singurul loc în care nu le folosim este secția de psihiatrie, pentru ca nu cumva bolnavii să le mănânc”, a mai spus Marian Badiu, care adaugă că a scăpat de această problemă de aproximativ jumătate de an.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în construcții. Oferte din Suedia, Austria, Germania, Franța și Polonia
Încă 2 zile de reduceri uriașe la eMAG
Campioni la mărinimie. Oamenii care trudesc pentru a salva satele României

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.