„Glumele lui Dragnea”. Ce spune Firea despre o eventuală candidatură la președinție

gabriela firea
Gabriela Firea. Foto: gabriela-firea.ro

Gabriela Firea a declarat că își dorește un nou mandat în funcția de primar al Capitalei, după ce a fost întrebată dacă se gândește la o candidatură pentru președinția României.

Această ipoteză a fost lansată de de fostul lider PSD, Adrian Năstase și susținută de Liviu Dragnea.

„Le mulțumesc domnilor Adrian Năstase și Liviu Dragnea (…), dar poate a glumit domnul președinte Liviu Dragnea că are simțul umorului foarte dezvoltat și poate a fost o glumă.

Domnul președinte Liviu Dragnea știe cât de mult îmi doresc să duc la bun sfârșit mandatul de la PMB și motivul pentru care m-a ales, mi l-a spus, și vă dezvălui un secret, a fost acela că și-a dat seama dintr-o analiză (…) că sunt un om serios, un om de echipă și care se ține de cuvânt.

Cred că ar fi o mare dezamăgire pentru bucureșteni ca omul în care ei și-au pus speranțele să schimbăm fața Capitalei să plece către o altă funcție”, a declarat Gabriela Firea, într-o emisiune televizată.

Gabriela Firea spune că va candida din nou pentru că unele proiecte vor fi lansate în a doua parte a mandatului și „vor trebui finalizate în următorul”.

„Din tot sufletul îmi doresc să îmi închei cu bine acest mandat la Primăria Capitalei și, dacă bucureștenii vor considera că rezultatele mele sunt deosebite, poate, dacă suntem sănătoși și liberi, să mai preiau un mandat pentru că unele dintre proiectele pe care le voi lansa în partea a doua a acestui mandat vor trebui finalizate în următorul.

Vă spun foarte sincer, sunt atât de recunoscătoare celor care au considerat că eu sunt omul cel mai potrivit pentru înalta funcție de primar general încât cred că ar fi o inabilitate din partea mea ca cetățean, fost senator, fost jurnalist, ca primar acum, să îi părăsesc pe bucureșteni și să consider că această poziție a mea este doar o trambulină pentru o altă funcție”, a mai spus Gabriela Firea

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.