Gimnasta Cătălina Ponor a răspuns propunerii PSD de a candida la parlamentare

Cătălina Ponor FOTO: Cătălina Ponor/Pagina P
Cătălina Ponor FOTO: Cătălina Ponor/Pagina P

Actualizare. Gimnasta Cătălina Ponor le-a declarat jurnaliștilor de la News.ro că a refuzat propunerea PSD de a candida la alegerile parlamentare din luna decembrie. „Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară şi nu vreau să-mi arunc numele în aşa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi şi sacrificii. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac”, a declarat Cătălina Ponor, pentru News.ro.

Știrea inițială


Cătălina Ponor a primit o propunere de a candida la alegerile parlamentare din acest an. Sportiva ar urma să ocupe un loc eligibil pe lista PSD Constanța pentru Camera Deputaților.

Reprezentanții PSD Constanța spun că, rămân „consecvenți ideii de a promova personalităţi ale sportului în politică, iar după ce lista pentru Consiliul Local Municipal Constanţa a fost deschisă de către campionul olimpic la înot Răzvan Florea, acum campioana olimpică la gimnastică se va afla pe listele pentru Parlament”.

Cătălina Ponor a anunțat că încă nu s-a decis dacă va accepta propunerea celor de la PSD Constanța.

„Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială daca voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urât pe pagina mea să vă abţineţi până mâine dimineaţă (n.r. – vineri dimineaţă), când voi da un răspuns pozitiv sau negativ.

Sunt propusă pe listă, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta. Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Mulţumesc pentru înţelegere”, a scris Cătălina Ponor, joi seară, într-o postare pe Facebook.

Cătălina Ponor a participat la Jocurile Olimpice 2004 din Atena, în 2012 la Olimpiada de la Londra, iar anul acesta a fost la Olimpiada organizată în Brazilia. La Atena a câștigat medalia de aur, ca membră în echipa română de gimnastică. De asemenea, a câștigat la aceeași olimpiadă medalii de aur la bârnă și sol.

Parlamentarii nu știu imnul național. Se discută o lege pe acest subiect

https://greatnews.ro/ce-este-patriotismul-replica-lui-ciolos-pentru-dragnea/