Gest superb al unor deținuți. Și-au donat porția de pâine

Sute de deţinuţi de la Penitenciarul Codlea și-au donat porția de pâine, celor aflaţi în asistenţa Centrului pentru Persoane fără Adăpost Braşov.

Gestul deținuților de a-și porția de pâine a devenit deja tradiție în Penitenciarul Codlea, acest lucru întâmplându-se de câțiva ani.

Anul acesta însă, numărul deținuților care au făcut acest gest, respectiv 469 de persoane private de libertate, reprezintă un record pentru ultimii șase ani. Fiecare deținut a donat porția proprie de pâine, respectiv 469 de bucăți.

„Sărbătorile de Iarnă le-au oferit deţinuţilor de la Penitenciarul Codlea o nouă şansă de a-şi exersa spiritul altruist şi dorinţa de a recupera moral terenul pierdut prin greşelile trecutului”, a declarat Claudiu Staier, purtător de cuvânt al Penitenciarului Codlea, citat de Bună Ziua Brașov.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.