Găsiți pe Facebook. Cum arată românii din Spania care au fugit din restaurant fără să plătească

O publicație spaniolă prezintă imagini cu câțiva dintre cei peste 120 de români care au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească. Se pare că ei nu sunt la prima abatere de acest gen, și alți proprietari de restaurante plângându-se de astfel de pagube.

Potrivit El Confidencial, mai mulți patroni păgubiți din regiunea Bierzo s-au pus la aceeași masă și au realizat că faptele sunt comise de același grup de români de etnie romă.

Știrea despre românii care au participat la o petrecere de botez într-un restaurant din Bembibre, din nord-estul Spaniei, a ajuns chiar și la BBC. Cei peste 120 de români au plecat deodată, înșelând proprietarii restaurantului cu 2.000 de euro. Ei plătiseră în avans, atunci când rezervaseră restaurantul, o garanție de 900 de euro.

„Totul s-a întâmplat în mai puţin de un minut. A fost ceva plănuit, au plecat în goană“, a declarat Antonio Rodriguez, proprietarul localului.

Poliţia spaniolă continuă cercetările, fiind ajutați de faptul că patronii au reuşit să-i identifice pe făptaşi pe Facebook şi au dat publicităţii fotografii pe care membrii din grup le-au publicat pe reţele de socializare.

12
13
14
15

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.