Găsiți pe Facebook. Cum arată românii din Spania care au fugit din restaurant fără să plătească

O publicație spaniolă prezintă imagini cu câțiva dintre cei peste 120 de români care au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească. Se pare că ei nu sunt la prima abatere de acest gen, și alți proprietari de restaurante plângându-se de astfel de pagube.

Potrivit El Confidencial, mai mulți patroni păgubiți din regiunea Bierzo s-au pus la aceeași masă și au realizat că faptele sunt comise de același grup de români de etnie romă.

Știrea despre românii care au participat la o petrecere de botez într-un restaurant din Bembibre, din nord-estul Spaniei, a ajuns chiar și la BBC. Cei peste 120 de români au plecat deodată, înșelând proprietarii restaurantului cu 2.000 de euro. Ei plătiseră în avans, atunci când rezervaseră restaurantul, o garanție de 900 de euro.

„Totul s-a întâmplat în mai puţin de un minut. A fost ceva plănuit, au plecat în goană“, a declarat Antonio Rodriguez, proprietarul localului.

Poliţia spaniolă continuă cercetările, fiind ajutați de faptul că patronii au reuşit să-i identifice pe făptaşi pe Facebook şi au dat publicităţii fotografii pe care membrii din grup le-au publicat pe reţele de socializare.

12
13
14
15

4 COMENTARII

  1. BBC ar trebui sa posteze imagini cu milioanele de sclavi romani muncind pentru Uniunea Europeana si munca lor de zii cu zii, acceptand conditii neeuropene in tari Europene, incercand sa isi creeze un viitor!

  2. Va puteti imagina cum ar fi tara asta fara tigani????Dupa ani 90 ne criticau toti din Europa de Vest ca nu am integrat social tiganii,sa-i integreze iei. Pacat ca isi zic RROMI chestia asta creeaza o confuzie colosala pentru superficiali din Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here