Faza zilei. Francezul Gael Monfils a câștigat un punct cu spatele

Francezul Gael Monfils este unul dintre cei mai spectaculoși jucători de tenis din istorie. Acrobațiile și abilitățile sale atletice extraordinare ridică spectatorii în picioare de multă vreme.

Ieri, la Monte Carlo, turneul care deschide oficial sezonul de zgură în fiecare an, Gael Monfils l-a întâlnit pe ucraineanul Alexandr Dolgopolov, la rândul său un sportiv cu un joc foarte tehnic, plăcut ochiului.

Monfils a câștigat confruntarea din turul doi, impunându-se în două seturi foarte echilibrate, ambele încheiate la tie-break, scor 7-6 (5), 7-6 (6).

Francezul, al 14-lea favorit la Mastersul din Principat, a reușit numeroase lovituri splendide, însă niciuna mai frumoasă decât cea de mai jos.

Dezamăgit că de calitatea ”scurtei” sale, Gael s-a întors cu spatele la fileu și a început să dea din cap dezaprobator. Dolgopolov a lovit relaxat mingea, însă francezul i-a ghicit intenția, s-a întors imediat și a câștigat punctul.

În runda următoare, Gael Monfils îl va întâlni pe elvețianul Roger Federer, al doilea jucător al lumii. Francezul în vârstă de 28 de ani are trei victorii în fața celui mai titrat jucător din istorie, care s-a impus în celelalte opt confruntări directe.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Noi modele Dacia, disponibile la vânzare
Călătorie fără sfârșit. Povestea unui aventurier care și-a transformat viața într-un voiaj perpetuu
O problemă de matematică a pus în dificultate milioane de oameni