Gabriela Firea amenință cu demisia din partid: ”Se pun bețe în roate primarului Capitalei”

gabriela firea
Gabriela Firea. Foto: gabriela-firea.ro

Tot mai contestată de către bucureșteni, Gabriela Firea a anunțat, înainte de intrarea la Comitetul Executiv al PSD, că își va da demisia din toate funcțiile politice pe care le deține în partid dacă Guvernul nu rezolvă problemele care țin de București, al cărei primar general este.

”Întordeauna am fost alături de toți aleșii locali, pentru că acolo sunt adevăratele probleme ale țării. Dumneavoastră credeți că îi interesează pe romni cine sunt vicepreședinții de la PSD?”, a declarat, afectată, Gabriela Firea la intrarea la Comitetul Executiv al PSD care își dorește să stabilească programul marelui Congres al partidului din 10 martie.

”Dacă într-un timp rezonabil, problemele grave ale Capitalei, care putea fi rezolvate într-un an și jumătate, nu își vor găsi rezolvare, eu îmi dau demisia din toate funcțiile deținute în partid”, a atenționat primarul Capitalei.

”Nu este niciun avertisment, am anunțat doar ce voi face. Pentru moment, voi candida, dar asta nu mă împiedică dacă nu se vor rezolva. Am iertat, am sperat, am luat-o de la capăt. Stăm cu proiectul spitalului metropolitan de un an de zile. Pe acest teren este pârloagă, nu se face nimic, și totuși nu ajunge la noi. De vină este guvernul, dar acum, doamna Dăncilă, mi-a promis celeritate”, a tunat blonda de la Primărie.

”Mi-aș dori să aflu motivul pentru care sunt puse bețe în roate primarului Capitalei. nu vreau să mă victimizez. Vreau să îmi duc mandatul până la capăt”, a mai declarat Gabriela Firea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat în termeni calmi declarațiile primarului Bucureștiului.

”Eu am citit ce am spus și am vorbit și cu doamna, mi-a dat câteva mesaje după ce a declarat la presă. I s-au pus probabil bețe în roate. Urmează schimbările la secretarii de stat. Ceea ce a spus doamna Firea este adevărat. Am avut o discuție cu dumneaei și cu primarii de sectoare, o discuție purtată și cu doamna prim-ministru, am avut și separat discuție cu doamna prim-ministru, s-a făcut în sfârșit un plan de colaborare serios între Guvern și Primăria Capitalei, care va începe să se implementeze foarte, foarte curând, pentru că sunt angajamente pe care ni le-am luat, și eu, și doamna Firea, în campanie”, a declarat Dragnea.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.