Furat din spital, un bărbat și-a regăsit mama biologică după 41 de ani

Întâlnire emoționantă Foto: Captură Youtube

A fost furat la naștere din spital și dat spre adopție unei familii, iar mamei i s-a spus că bebelușul a murit. După 41 de ani, bărbatul și-a regăsit mama biologică, iar aceasta a simțit tot timpul că fiul ei trăiește.

Nu este un scenariul unei telenovele, ci o poveste cât se poate de adevărată, în care un bărbat și-a întâlnit pentru prima oară mama, după 41 de ani în care au fost despărțiți într-un mod cât de poate de absurd.

Medicii i-au spus femeii că fiul ei a murit la naștere și au lăsat-o să creadă acest lucru până în prezent.
Nelly Reyes a crezut mereu că fiul ei este în viață, dar fără vreo dovadă, nu a reușit să afle nimic despre copilul său până în urmă cu câteva zile.

Travis Tolliver a aflat în adolescență că este adoptat și și-a dorit de atunci să o caute pe mama biologică pentru a o întreba de ce l-a abandonat la naștere și a ajuns să locuiască în Statele Unite.

Travis și Nelly s-au întâlnit la aeroportul internațional din Santiago, Chile. Pentru că există o barieră lingvistică, deoarece mama vorbește limba spaniolă iar Travis limba engleză, cei doi au fost îngrijorați și emoționați de cum va decurge ziua cea mare.

Cei prezenți în aeroport și-au dat seama imediat că nu este nevoie de niciun cuvânt într-o asemenea poveste, iar mama și fiul s-au îmbrățișat cu ochii în lacrimi.

„Nu știu cum mă simt! Este nebunesc. Nu am crezut niciodată că acest lucru s-ar putea întâmpla”, a spus Travis pentru CNN.

„O să îl îmbrățișez în fiecare zi. Îl iubesc atât de mult”, a spus și mama fericită de întâlnirea cu primul ei copil.

Travis a aflat adevărul și s-a bucurat să afle că nu a fost un copil nedorit, așa cum a crezut toată viața. În anii 70, mai mulți copii au fost răpiți din spitalele din Chile și dați familiilor care nu puteau avea copii, fără ca acestea să știe că mamele și-au dorit bebelușii. De altfel, părinții adoptivi ai lui Travis au crezut că acesta a fost părăsit în spital, imediat după naștere.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în construcții. Oferte din Suedia, Austria, Germania, Franța și Polonia
Reduceri pentru copii de 1 iunie. eMAG are promoții la jucării, haine și încălțăminte
Campioni la mărinimie. Oamenii care trudesc pentru a salva satele României

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.