10 funcții noi în WhatsApp lansate în ultimele zile

FOTO: HeikoAL/Pixabay
FOTO: HeikoAL/Pixabay

Aplicația WhatsApp va avea noi funcții în următoarea perioadă. Unele dintre acestea se lansează separat pe cele două cele mai populare platforme, iOS (gadgeturile Apple) și Android. Iată câteva dintre noutățile din WhatsApp anunțate zilele trecute:

Night Mode. A apărut pentru început pe aplicația destinată gadgeturilor Apple și în curând va fi și pe Android. Această funcție ajută utilizatorii să facă fotografii în condiții de lumină slabă.

Pin. Te ajută să fixezi în partea de sus o conversație. Funcția este utilă mai ales când primești mai multe mesaje. Pe cele preferate le poți poziționa în partea de sus, în funcție de importanța lor.

GIF. WhatsApp permite acum, ca și în aplicația de Messenger de pe Facebook, să trimiți GIF-uri. Bara de căutare este asemănătoare cu cea de la Facebook Messenger.

Trimiterea de fișiere mari. WhatsApp vine cu actualizare prin care adaugă o funcție ce permite trimtere de fișiere de până la 100MB, inclusiv în format mp3, PDF și orice format video sau foto. Această nouă funcție ar putea fi utilă pentru cei care vor să trimită fișiere mari.

De asemenea, mai nou, WhatsApp îți permite și să-ți schimbi fontul, să folosești bold sau italic. În plus, mai există și o funcție care te ajută să traduci cuvinte. Pentru a concura cât mai bine cu Snapchat, WhatsApp vine acum și cu noi filtre de imagine, stickere, emoticon-uri, dar și cu o listă suplimentară de emoji-uri sau desene pe imagini.

FOTO: HeikoAL/Pixabay

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.