Fotbal pe Youtube. Autogolul anului, ratarea deceniului și două pase geniale

Cele mai intersante faze din fotbalul internațional jucat în ultimele zile. Astăzi: Luis Suarez și Miralem Pjanici fac minuni cu mingea, dar și două momente comice. 

Playmaker-ul bosniac Miralem Pjanici (24 de ani) este un jucător de superclasă. Mijlocașul de la AS Roma, școlit în Germania și în Franța, este un mare specialist în deschiderea jocului.

În victoria de aseară, 2-0 cu Cesena, Pjanici a dat pasa anului, depășind dintr-o singură atingere a mingii toată echipa adversă.

Luis Suarez este și el un geniu. Atacantul uruguayan în vârstă de 27 de ani a jucat aseară al doilea meci pentru FC Barcelona, o victorie la loviturile de departajare în fața rivalilor de la Espanyol, în Supercupa Cataloniei.

Singurul gol al grupării ”blau-grana” a venit după o pasă minunată a lui Suarez.


Clipul de mai jos vine dintr-un meci de amatori din Grecia. În Creta, mai exact, iar numele echipei care primește gol este Garipa.

Cu toate că mingea lovește ambele bare ale porții și se îndepărtează de gol, fundașul reușește să o trimită în plasă cu un șut de o violență comică.


Cu toate că joacă la Napoli și este plătit ca un atacant de top, spaniolul Jose Callejon (27 de ani) a avut aseară, în remiza încinsă (1-1 cu Atalanta) un moment similar cu cel al ghinionistului fundaș din Cipru.

Pe scurt, Callejon a ratat de pe linia porții.


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.