Fost concurent Masterchef, judecătorul Gabriel Apostol, suspendat din funcție din cauza problemelor psihice

Judecătorul Gabriel Apostol, concurent MasterChef

Fostul concurent Masterchef, judecătorul Gabriel Apostol, a fost suspendat din funcție de către magistrații Consiliului Superior, din cauza problemelor de sănătate.

Consiliul Superior al magistraturii a luat această hotărâre după ce expertiza medicală efectuată asupra judecătorului Gabriel Apostol a arătat că are probleme de sănătate, cauzate de o boală psihică.

Ei au decis suspendarea judecătorului Gabriel Apostol până pe 1 februarie 2016, ajungând la concluzia că boala de care suferă magistratul îl împiedică să își exercite funcția corespunzător.

După data de 1 februarie 2016, judecătorii vor decide dacă îl păstrează sau îl exclud din magistratură.

Până atunci, judecătorul Gabriel Apostol nu va mai beneficia de niciun drept salarial, el câștigând în medie, până acum, o sumă lunară de 6.000 de lei.

Decizia magistraților a venit după ce judecătorul Gabriel Apostol a fost implicat în mai multe scandaluri. De exemplu,  anul trecut în luna octombrie, judecătorul Gabriel Apostol s-a luat la ceartă cu doi polițiști într-o benzinărie de pe autostrada București-Pitești.

Tot anul trecut, judecătorul Gabriel Apostol a fost scos cu forța dintr-un magazin de agenții de pază pentru că a înjurat angajații, deranjat că stă prea mult la coadă. La plecarea de la magazin, unul dintre angajații care lucra afară a fost luat pe capotă de către judecător.