Folosești Google zilnic, dar sigur nu știai că poți face asta

Google a ajuns mult mai mult decât un motor de căutare, fiind capabil să îndeplinească numeroase sarcini complexe.

Oricine poate efectua o căutare simplă pe Google, însă uneori primele rezultate nu sunt exact cele de care avem nevoie. Pentru mulți utilizatori, asta implică vizualizarea mai multor pagini cu rezultate sau numeroase alte căutări. Pentru a nu mai pierde timpul în astfel de cazuri, puteți apela la câteva metode eficiente prezentate de cei de la Distractify.

Trebuie menționat că acestea sunt doar câteva dintre cele mai interesante lucruri pe care le poate face Google, iar unele dintre ele necesită folosirea Google.com, și nu Google.ro.

Excluderea anumitor cuvinte din rezultate. Când efectuați o căutare pe Google, puteți opta ca anumite cuvinte să fie excluse din rezultatele care vi se vor afișa. Pentru a face acest lucru, nu trebuie decât să scrieți cuvintele care vă interesează, iar apoi să adăugați un minus urmat de cuvântul pe care vreți să-l excludeți.

Întreaga listă de sarcini complexe de care este capabil Google, cu imagini exemplificative, o găsiți pe Playtech.ro.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.