Florin Iordache va fi operat. A suferit o criză de colecist

Florin Iordache
Florin Iordache. Foto: gov.ro

Florin Iordache, deputatul PSD și omul din spatele numeroaselor modificări legislative controversate din ultima perioadă, a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca.

Florin Iordache (57 de ani) ar fi avut o criză de colecist și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Fostul ministru al Justiției, care a făcut un pas înapoi în urma controversatei Ordonanțe de Urgență 13, de anul trecut, a fost relocat de către coaliția PSD-ALDE în fruntea unei super-comisii care schimbă Codul Penal și Codul de Procedură Penală – modificările fiind aprig contestate atât de opoziție, de specialiștii în domeniu, cât și de numeroase voci internaționale.

Potrivit medicilor citați de Digi24, criza biliară se manifestă ca o tulburare funcţională sau de golire a veziculei. Cele mai frecvente simptome sunt durerile acute în partea dreaptă, starea de greaţă şi balonările.

Colecistita este o afecțiune a veziculei biliare, un organ legat de ficat. Rolul acesteia este de a colecta secreția externă hepatică, în urma procesului de digestie.

Vom reveni cu amănunte.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.