Flanco, Lacoste sau Mega Image caută angajați

locuri de muncă mega image angajări
Foto: bitwindoors.ro

Mai multe lanțuri de magazine au publicat anunțuri de angajare pentru mai multe posturi, inclusiv pentru funcții de conducere.

Flanco, de exemplu, caută un junior controller. Printre altele, acesta trebuie să asigure evidența contabilă a soldurilor clienților generați de vânzarea online, a relațiilor cu departamentul financiar și audit în cadrul companiei. De asemenea,, trebuie să verifice facturile emise pentru clienții online, urmărește, verifică și închide soldurile conform extrasului de cont. Mai multe detalii și întreaga lită de locuri de muncă la Flanco o găsiți LA ACEST LINK.

Și Mega Image este în căutare de angajați. Se cere studii medii pentru un lucrător comercial, diplomă de bacalaureat pentru un casier și calificare în domeniu pentru un vânzător. Viitorul angajat trebuie să fie dinamic și serios, să aibă spirit de inițiativă și de echipă. Pentru toată lista de locuri de muncă de la Mega Image accesați ACEST LINK.

Magazinul online Fashion Days este în căutarea unui QA Engineer. Fashion Days are o selecție de mai mult de 500.000 de produse, de la peste 1000 de branduri de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Fondată în 2009 de către antreprenori elvețieni, compania s-a extins rapid și operează înprezent în România, Bulgaria și Ungaria. Din 2015, Fashion Days este parte a grupului eMAG. Întreaga listă de locuri de muncă la Fashion Days o găsiți AICI.

Cei care doresc să se angajeze în magazinele Lacoste din Gant Băneasa, Gant Promenada, Gant Cotroceni și Lacoste Cotroceni, Lacoste Vitan și Lacoste Brașov, pot aplica LA ACEST LINK. Se caută o persoană serioasă, dinamică, muncitoare, implicată, dornică de un job stabil și pe termen lung.

Mai multe locuri de muncă, în mai multe magazine din țară au scos la concurs și cei de la C&A. De exemplu, un sales assistant trebuie să se ocupe de aprovizionare magazinului cu marfă și de expunerea ei, să încaseze și să consilieze clienții. Mai multe detalii găsți LA ACEST LINK.

O companie aeriană caută însoțitori de zbor. 1.200 € primă de angajare, experiența nu e necesară

Locuri de muncă în agricultură. Suedezii caută grădinari