Filmul uimitor în care un avion trece chiar pe deasupra unei plaje pline de turiști

plaja maho paravion insolvență
Un avion trece pe deasupra plajei Maho din insula Saint Martin. Foto: Captură video Paul Luning via Instagram

Un turist a filmat un avion care se pregătește să aterizeze și care trece la doar câțiva metri pe deasupra unei plaje pline de turiști din Insulele Caraibe, relatează „The Independent”.

Paul Luning a realizat filmarea pe Insula Saint Martin din nord-estul Mării Caraibilor, insulă cunoscută pentru plajele aflate chiar lângă aeroport. El a vizitat insula în luna februarie și a ajuns și pe plaja Maho, faimoasă pentru că se află în apropierea Aeroportului Internațional Prințesa Juliana.

În filmulețul înregistrat de Paul Luning se vede cum o aeronavă se apropie încet de sol, dând impresia că aproape atinge capetele turiștilor de pe plajă. Videoclipul a strâns mii de Like-uri și de Share-uri pe rețeaua Instagram.

„Este o nebunie – avioanele aterizează la doar câțiva metri de o plajă publică”, a comentat Luning pe Instagram. El a mai spus că întotdeauna își dorise să viziteze plaja Maho.

Dincolo de latura distractivă a trecerii avioanelor atât de aproape de plajă, există și riscul ca turiștii să vie doborâți la pământ de suflul puternic al motoarelor dacă stau în dreptul aeronavelor.

Pista de avioane de pe Insula Saint Martin are numai 2.300 de metri lungime. Insula Saint Martin din Marea Caraibilor are suprafața de 87 de kilometri pătrați și o populație de 77.000 de locuitori.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Amendă uriașă pentru un șofer care a depășit viteza legală în Finlanda
Fotografii idilice în pădure, cu copii și animale
Victorie în instanță pentru studentul dat afară de la Arhitectură pentru că s-a plâns de condiții

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.