Filmul care ar putea avea cele mai mari încasări din istorie. Deja a stabilit un record

Al optulea episod din seria „Fast & Furious”, „The Fate of the Furious”, a avut încasări record de 534 de milioane de dolari în primele două zile ale weekend-ului de lansare, în 65 de orașe, potrivit unor estimări făcute de revista americană Variety.

Filmul, realizat de studiourile Universal, ar putea deveni filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile. În topul filmelor cu cele mai mari încasări în weekend-ul lansării se află „Star Wars: The Force Awakens” (529 de milioane de dolari), „Jurassic World” (524 milioane de dolari) și „Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2” (483 milioane de dolari).

„The Fate of the Furious” s-a bucurat de un mare succes și în China, acolo unde a avut încasări de 65,6 milioane de dolari. În România, filmul va avea premiera săptămâna aceasta, pe 21 aprilie.

„The Fate of the Furious” face parte dintr-o trilogie în cadrul seriei „Fast & Furios”. Celelalte două episoade vor fi lansate în 2019 și 2021. În total, până acum, cele șapte filme din serie au avut încasări de peste 3,9 miliarde de dolari.

Noul lungmetraj al seriei „Fast &Furious”, în regia lui F.Gary Gray, cunoscut pentru filme ca „The Italian Job”, îi are în distribuție pe deja veteranii francizei Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Jason Statham și Michelle Rodríguez.

Însă vor apărea și actori noi, precum Charlize Theron, în rolul unui personaj negativ sau fiul lui Clint Eastwood, Scott Eastwood, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell.

În timpul filmărilor s-a vorbit și despre un conflict între Dwayne „The Rock“ Johnson (44 de ani) și Vin Diesel. În vara anului trecut, Johnson s-a dezlănţuit pe reţelele sociale, acolo unde a postat un mesaj prin care îşi atacă colegii de pe platourile de filmare ale peliculei „Fast and Furious 8“, pe care îi numeşte „dive“ care nu depun niciun efort și se feresc de situaţii solicitante. Însă nu a dat nume.

Presa a scris că Johnson şi-a îndreptat atenţia către Vin Diesel, care joacă în noul film al francizei, fiind şi producătorul ei, între cei doi existând o tensiune şi un vechi conflict. Afirmaţiile lui Dwayne Johnson i-au lăsat uimiţi până şi pe Scott Eastwood şi pe Jason Statham, alţi doi actori care joacă în „Fast and Furious 8“.

Deşi Johnson nu a explicat la cine se referă, o sursă din interiorul echipei de producţie a declarat că actorii s-au arătat deranjat de afirmaţiile colegului lor. Însă, de curând, Vin Diesel a declart că nu mai există niciun conflict Dwayne Johnson și că se află în relații apropiate.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.