Fan Courier angajează în multe orașe din țară. Ce salarii se câștigă

joburi la fan courier locuri de muncă la fan courier angajări fan courier joburi fan courier locuri de muncă fan courier
Foto: Fan Courier (Facebook)

Fan Courier angajează în această perioadă în mai multe orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la șoferi și curieri la manipulanți de mărfuri și operatori.

Sunt libere următoarele posturi:

– electrician auto
– mecanic auto
– curieri
– manipulanți de mărfuri
– șoferi
– programatori
– operatori relații clienți
– operatori call center
– operator calculator

Locurile de muncă la Fan Courier sunt disponibile în Brașov, București, Buftea, Cluj-Napoca, Constanța, Ilfov, Otopeni, Târgu Mureș, Timișoara, Voluntari.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă, inclusiv adresa de e-mail unde puteți aplica.

Cerințe pentru operatori Fan Courier:

– cunoștințe foarte bune de operare PC;
– abilități excelente de comunicare în limba română;
– studii medii sau superioare;
– rezistență la stres, echilibru emoțional, sociabil/ă;
– orientare către client și către soluții.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă, inclusiv adresa de e-mail unde puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și de actuali angajați, un curier cu 8 ani de experiență câștigă un salariu de 1.900 de lei pe lună plus bonuri de masă.

Un curier cu mai puțină experiență câștigă mai puțin. De exemplu, un angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Înființată în 1998 de 3 antreprenori români cu capital 100% autohton, compania deservește astăzi peste 30.000 de clienți, atât persoane juridice, cât și persoane fizice. Cu un parc auto de peste 3.000 de autovehicule, o echipă de peste 5.500 de angajați și mai mult de 15.000 de localități deservite în termen de 24 de ore, FAN Courier este liderul pieței de curierat rapid intern din România.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.