Cât costă o vilă încăpătoare la 10 kilometri de Piața Unirii din București

Există zone din jurul Bucureștiului mai scumpe și mai ieftine. Nordul este renumit pentru prețurile (exagerat de) mari, iar sudul Capitalei pentru prețurile ceva mai accesible atât la terenuri, cât și, desigur, la imobile.

Bragadiru este un oraș aflat la sud de Capitală, întins de-a lungul drumului european care leagă Alexandria de București (E70). Este cea mai apropiată localitate de București pe acest drum, iar interesul dezvoltatorilor imobiliari a fost uriaș în ultimii 10 ani. O mulțime de cartiere de blocuri și vile au apărut pe câmpuri ocupate acum 10-15 ani doar de cereale.

La mică distanță după podul de peste Drumul Național Centura București (DNCB), aflat la circa 3-4 kilometri de ieșirea din București prin Calea Rahovei, a apărut un ansamblu doar cu vile de familie, cu acces privat. În total, Family Villas Bragadiru are 80 de locuințe, vile individuale sau duplex. Cartierul ocupă 2,2 hectare.

Puteți afla adresa exactă a complexului AICI.

Cartierul se află la doar 15 minute de mers pe jos de parcul Bragadiru, întins pe opt hectare. Din parc se poate ajunge și la lacurile de agrement din complexul Belvedere, unde au fost amenajate o plajă și terenuri de tenis de câmp și de baschet. Pe unul dintre lacuri se poate pescui.

Regimul de înălțime este P+1E+Pod, iar fiecare vilă dispune la parter de living generos, bucătărie închisă, baie, iar la etaj de trei dormitoare spațioase și baie. Din hol există acces către pod (h – 1,9 m) pe scară tip chepeng, deci către un spațiu de depozitare generos, dar și pe balcon. Placa de beton peste etajul 1 este un avantaj major al acestor vile, aducând beneficii ca: termoizolare mai bună, izolare fonică și rezistență. Suprafața totală este de 117,5 mp utili, fiecare vilă dispunând de grădină amenajată cu gazon și fiind împrejmuită cu gard de beton și lemn (sau fier forjat).

Puteți vedea mai multe imagini din cartier AICI.

Accesul în complex se face pe un drum asfaltat cu lățimea de nouă metri. În apropierea complexului se află magazine ca Lidl și Mega Image, școala din oraș, grădinița din parcul orașului, poșta, farmacii, o clinică medicală, brutărie, piețe.

Puteți afla mai multe despre modul în care au fost construite aceste vile și dotările lor, AICI.

Citiți și:

Cum arată și cât costă locuințele în primul cartier din România care se alimentează de la Soare

Apartamente lângă stația de metrou. Cum arată locuințele de vis de lângă Politehnica

TOP 10 apartamente cu preț bun în centrul Bucureștiului

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.