O nouă fabrică franceză într-o localitate din România. Se creează 1.000 de locuri de muncă

faurencia fabrică căteasca
Foto: faurencia.com

Faurecia, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamante auto din lume, va deschide o nouă fabrică în judeţul Argeş, în comuna Căteasca, anunță publicația locală universulargesean.ro.

Evenimentul oficial este programat pentru data de 29 martie.

Potrivit autorităților locale, compania franceză va crea aproximativ 1.000 de locuri de muncă pe teritoriul comunei Căteasca. Noua fabrică se va afla la marginea Autostrăzii Pitești – București.

,,Concernul francez Faurecia va deschide o fabrică în comuna noastră pe o suprafață de 12.000 mp. Aici o să se producă panouri de uși pentru diferite modele de autoturisme, inclusiv pentru Dacia. Se vor crea aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă”, a declarat viceprimarul Florin Marinescu pentru ziarulprofit.ro.

Cine este Faurecia

La nivel mondial, Faurecia este a șasea cea mai mare companie producătoare de componente auto: scaune, sisteme de evacuare a gazelor de eșapament, sisteme de bord, console, portiere sau diverse dorațiuni pentru vehicule.

Printre clienții Faurecia se numără Volkswagen, PSA Peugeot Citroën, Renault Nissan, Ford, General Motors, BMW, Daimler, Fiat/Chrysler, Toyota sau Hyundai-Kia. Sediul central al companiei este în Nanterre, Franța.

Fondată în anul 1997, Faurecia este prezentă la ora actuală în 34 de țări, are 100.000 de angajați și a obținut în 2014 venituri de 18 miliarde de euro.

În prezent, grupul francez deține în România 5 centre de producție la Tălmaciu (județul Sibiu), Mioveni, Pitești, Râmnicu Vâlcea și Craiova, unde se produc componente auto pentru Audi, BMW, Volvo, Ford, Land Rover, PSA și Dacia – Renault.

Faurecia continuă să facă angajări în România. În prezent, angajează specialiști administrare personal, contabili, planificatori producție și specialiști în recrutare.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Suntem atestati si autorizati de biroul roman de metrologie legala pentru domeniile de masurare;Mase,Forte,Lungimi,Temperaturi,Presiuni si Electrice.Perioada dw etalonare este de cinci zile de la intrarea in laborator a aparatelor nu texam respingeri preturile sunt sub lista oficiala.Daca sunteti interesati de serviciile noastre va rugam sa ne contactati 0742175576.Multumim anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.