Extinderea Dacia. Brandul românesc, pe o nouă piață de export

Israelul a devenit cea de-a 44-a piață de export pentru Dacia, după ce compania a deschis, miercuri, primul centru de vânzări la Tel Aviv.

Și asta după ce în 2013, Dacia s-a lansat pe piețele din Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru şi Malta.

În showroomul Dacia din Israel vor putea fi făcute comenzi pentru modelele Dacia Duster, Sandero Stepway, Lodgy şi Dokker. Vehiculele vor fi comercializate, ca şi pe celelalte pieţe, cu o garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri.

Reprezentanții Renault au anunțat că vânzarea şi serviciile post-vânzare din noua piață, pentru automobilele Dacia, vor fi asigurate de compania Carasso Motors, partenera grupului Renault în Israel.

De asemenea, planurile companiei arată pe parcursul acestui an, Dacia va mai deschide alte două showroom-uri în Israel, precum şi mai multe puncte de vânzare în anumite centre Renault din ţară.

„Parteneriatul nostru cu grupul Renault datează de peste 65 de ani. Brandul Renault creşte în Israel, având în prezent o cotă de piaţă de 4,2%. Lansarea Dacia ne permite să oferim o nouă gamă de automobile, complementară cu cea a Renault”, a declarat Itzik Weitz, director general al Carasso Motors, prin intermediul unui comunicat de presă.

Recomandarea editorilor greatnews.ro:
6 sfaturi pentru șoferi. Cum să eviți problemele cu mașina diesel pe timp de ger

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.