Experiment. Ce aleg copiii între un cadou pentru ei și unul pentru mame

O fundație umanitară din Statele Unite a făcut un experiment inedit cu mai mulți copii de care are grijă și îi supraveghează. Aceștia sunt din familii fără prea multe posibilități materiale.

Copiii au fost intervievați și întrebați ce și-ar dori cel mai mult să primească de Crăciun. După ce și-au spus dorințele și au cerut de la păpuși și mașinuțe de jucărie până la lapotpuri și Xbox, au fost întrebați ce cred ei că și-ar dori mamele lor.

Fiecare a numit câte un cadou pe care știe că mama sa și l-ar dori. Apoi, cei care au realizat experimentul le-au îdeplinit dorințele și au venit cu toate cadourile pe care și le-au dorit, atât pentru ei, cât și pentru mamele lor.

După ce și-au desfăcut cadourile, au fost puși să aleagă între cele două cadouri, să rămână cu unul singur.

Spre surprinderea tuturor, cei mai mulți au decis să renunțe la cadoul pentru ei și să le facă daruri mamelor lor, spunând că „familia este mai importantă” decât o jucărie.

Din fericire pentru ei, după ce au făcut alegerea, au fost anunțați că vor primi și jucăriile pe care și le-au dorit.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările GreatNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.