Exclusiv! Imagini de la atacul final împotriva fraţilor Kouachi

Imagini rare din timpul actiunii de prindere a fratilor Cherif si Said Kouachi, responsabili pentru cel mai sângeros atentat terorist din Franta ultimilor 40 de ani, au ajuns in posesia noastra prin intermediul siteului 762.ro.

In imagini este suprins momentul în care trupele franceze inconjoara si ataca o tipografie din oraselul francez Dammartin-en-Goële, situat la circa 30 de kilometri de Paris.

Cei doi teroristi luaseră un ostatic in tipografie, dar acesta a scapat cu viata. Fratii Kouachi, de origine franco-algeriana, si-au pierdut viata dupa atacul fortelor franceze.

90.000 de poliţişti francezi au participat la acţiunea de căutare a autorilor atentatului. Potrivit „Le Figaro”, fratii musulmani au declarat in timpul unei convorbiri telefonice cu politistii ca vor sa moara ca „martiri”.

12 persoane si-au pierdut viata si alte 20 au fost ranite in urma atacului armat produs miercuri, 7 decembrie, in redactia saptamanalului de satira Charlie Hebdo. In ultimii ani, publicatia a dobandit un renume mondial prin caricaturile ironice la adresa profetului Mahomed, un simbol al religiei islamice.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Prinderea fraţilor Kouachi – pas cu pas

Musulmanul erou care a salvat 6 ostatici în atentatul din Paris

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.