Eroină la 5 ani. O fetiță și-a salvat mama de la înec | VIDEO

allison anderwald
Allison Anderwald are 5 ani și și-a salvat mama de la înec. Foto: Captură YouTube

O fetiță în vârstă de 5 ani și-a salvat mama de la înec, iar momentul a fost surprins de camerele de filmat. Femeia făcuse o criză pe când se afla în piscină și își pierduse cunoștința, relatează abcnews.go.com.

Tracy Anderwald, în vârstă de 34 de ani, înota în piscina surorii sale, în Portland, Texas, SUA. La un moment dat, femeia a făcut o criză, și-a pierdut cunoștința și s-a scufundat.

Când Allison a realizat că mama ei nu a mai ieșit la suprafață de cinci minute, a sărit în piscină, a împins-o la marginea bazinului (acolo unde adâncimea apei era mai mică) și i-a întors corpul cu fața în sus astfel încât capul femeii să nu mai fie sub apă.

Când a văzut-o pe mătușa ei, Allison a fugit la ea și i-a spus imediat ce s-a întâmplat. Aceasta a sunat la urgență, iar Tracy Anderwald a fost dusă la spital.

„Medicii ne-au explicat că dacă Tracy ar mai fi stat sub apă, probabil că nu ar mai fi fost astăzi alături de noi. Este cu adevărat uimitor că această fetiță, care de fapt este destul de mică pentru vârsta ei, a putut să o salveze pe sora mea”, a povestit Tedra Hunt, în vârstă de 32 de ani.

După câteva teste și evaluări, medicii au constatat că Tracy este bine și că poate fi externată. Totuși, ea va merge la un neurolog pentru a înțelege cum a fost posibilă criza, mai ales deoarece nu a mai avut niciuna până acum.

Cele două surori speră ca povestea lor să îi facă pe câți mai mulți oameni să conștientizeze cât de important este ca cei mici să învețe să înoate de la o vârstă cât mai fragedă și să știe totodată ce să facă în cazul unei situații de urgență.

„Allison înoată de când avea doi ani și jumătate. Ea este mica noastră sirenă și eroina mea”, a spus mama ei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O lecție memorabilă. Tânăra fără un picior care își trăiește viața din plin
Minunata lecție de viață oferită de tânăra numită „cea mai urâtă femeie din lume”
O viață împlinită în jumătate de trup. Povestea omului născut fără mâini și fără picioare

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.