eMAG – televizoare Smart LED. TOP 10 televizoare la ofertă în campania Crazy Days

eMAG reduceri televizoare smart led
Zeci de mii de produse din toate categoriile sunt la reducere de eMAG Crazy Days

eMAG are o mare campanie de reduceri la televizoare în campania Crazy Days. În acest articol, noi ne-am concentrat pe modelele Smart LED cu diferite diagonale, de la televizoare mici la modele medii și mari.

Puteți consulta toate reducerile eMAG de Crazy Days AICI. Toate reducerile la televizoare din campania curentă pot fi consultate AICI.

1. Televizor SMART LED Samsung, diagonala de 108 centimetri, redare imagine 4K Ultra HD. Prețul este redus cu 47% în cadrul campaniei Crazy Days la eMAG. Oferta este disponibilă AICI.

2. Televizor LED Smart Horizon, diagonala de 80 de centimetri, HD. Prețul special din această perioadă poate fi consultat AICI.

3. Televizor LED Smart LG, diagonala de 80 de centimetri, Full HD. Prețul, redus cu 26% în campanie Crazy Days la eMAG, poate fi consultat AICI.

4. Televizor LED Smart LG, diagonala de 108 centimetri, Full HD. Prețul special din această perioadă de reduceri pe eMAG poate fi consultat AICI.

5. Televizor LED Smart Samsung, diagonala de 101 centimetri, redare a imaginii 4K Ultra HD. Prețul este redus cu 46% în această perioadă și poate fi consultat AICI.

6. Televizor LED Curbat Smart Samsung, diagonala de 101 centimetri, redare a imaginii 4K Ultra HD. Prețul este redus cu 33% în această perioadă și poate fi consultat, pe siteul emag.ro, AICI.

7. Televizor Smart LED Star Light, diagonala de 140 cm, redare 4K Ultra HD. Prețul este mai mic de 2.000 de lei în această perioadă. Găsiți oferta AICI.

8. Televizor LED Smart Philips, 139 de centimetri, redare 4K Ultra HD. Prețul este redus de eMAG cu 35% în campania Crazy Days. Produsul este disponibil AICI.

9. Televizor LED Smart Samsung, 163 de centimetri, redare 4K Ultra HD. Aceste televizor cu diagonală mare este redus cu 35%. Prețul la ofertă poate fi consultat AICI.

10. Televizor Smart Android LED Sony Bravia, diagonala de 139 de centimetri, redare 4K Ultra HD. Produsul, disponibil în oferta eMAG Crazy Days, este disponibil AICI.