eMAG Stock Busters. Reduceri uriașe la mii de produse

emag stock busters
Foto: emag.ro

În perioada 19 – 21 iulie, magazinul online emag.ro desfășoară campania de reduceri eMAG Stock Busters, care vine cu promoții de până la 75% la o mulțime de produse, de la tablete și telefoane la mașini de spălat și haine.

Iată ce categorii de produse sunt incluse în campania eMAG Stock Busters:

* Telefoane mobile, tablete, gadgeturi, smartwatch-uri, brățări fitness, huse – reduceri eMAG Stock Busters de până la 41%

De exemplu, un telefon mobil LG G4 Dual Sim, 32GB, 4G, are o reducere de 41%. Navigarea prin galeria de imagini este mai rapidă, cu o interfață reproiectată care organizează convenabil fotografiile în funcție de timp și de locație. Bateria este detașabilă pentru a o putea înlocui cu o altă baterie încărcată în caz de nevoie.

De asemenea, G4 va avea mereu spațiu de stocare suficient, datorită slotului de card Micro-SD.

Oferta este disponibilă la acest link.

Aici găsiți toate telefoanele și tabletele incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

emag stock busters
Foto: emag.ro

eMAG Stock Busters – Reduceri la laptopuri

* Laptopuri, desktop PC-uri, imprimante, scannere, monitoare, căști, mouse-uri, tastaturi, boxe – reduceri eMAG Stock Busters de până la 42%

Un laptop Dell Inspiron 3552 cu procesor Intel® Pentium® N3700 1.60Ghz, Braswell, 15.6″, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Ubuntu Linux 14.04 SP1, are o reducere de 37% și costă 999,99 lei.

În acest design subțire sunt incluse cele mai recente opțiuni de procesoare Intel®. Laptopul Inspiron 15 seria 3000 are o margine subțire de maxim 22 mm, astfel încât să încapă în geanta de laptop sau de călătorie, fără a pierde spațiu prețios.

Bateria are o autonomie de funcționare de minimum 6 ore. Utilizatorii vor fi uimiți de claritatea sunetului asigurată de tehnologia Waves MaxxAudio®, care a obținut premiul GRAMMY®.

Oferta este disponibilă la acest link.

Aici găsiți toate laptopurile incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

emag stock busters
Foto: emag.ro

* Televizoare, aparate de fotografiat, sisteme home cinema, sisteme audio, mediaplayere, videoproiectoare, camere video – reduceri eMAG Stock Busters de până la 50%

De pildă, un televizor LED Star-Light, 100 cm, 40DM2000, Full HD, are o reducere de 35% și costă 899,99 lei.

Datorită timpului de răspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, iar acest fapt îi aduce pe telespectatori mai aproape de realitatea mișcărilor naturale. Folosind o tehnologie avansată, unghiul de vizibilitate a fost mărit până la 178 grade.

Orice încăpere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorită celor 3 intrări HDMI și portului USB ale acestui aparat la care pot fi conectate mai multe dispozitive. Datorită funcției CI+, utilizatorii pot introduce cardul direct în televizor. Telespectatorii pot selecta emisiunile preferate și pot programa orele de vizionare cu ajutorul funcției EPG.

Oferta este disponibilă la acest link.

Aici găsiți toate televizoarele, aparatele foto etc incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

emag stock busters
Foto: emag.ro

eMAG Stock Busters – Reduceri la frigidere

* Frigidere, combine frigorifice, mașini de spălat rufe, uscătoare, cuptoare, plite, hote, mașini de spălat vase, aragazuri, cuptoare cu microunde, aspiratoare, fiare de călcat, espresoare, cafetiere, storcătoare, fierbătoare, mixere, roboți, blendere de bucătărie, prăjitoare de pâine – reduceri eMAG Stock Busters de până la 65%.

O combină frigorifică Indesit LR9 S1Q F X, 368 l, Clasa A+, înălțimea de 2 m, din inox, are o reducere de 33%. Combina frigorifică vine și cu un cadou: un termometru analog Xavax pentru frigider/congelator.

Eficiente, spațioase, elegante și practice, aparatele frigorifice Indesit sunt capabile să corespundă oricăror nevoi și să satisfacă orice cerințe de conservare a alimentelor. Gama largă de sisteme de răcire, diversele interfețe, precum și mânerele disponibile prezintă flexibilitate în utilizare și aspect plăcut, dar și certitudinea de a beneficia mereu de calitate, fiabilitate, durabilitate și de cele mai bune performanțe în armonie cu mediul.

Oferta este disponibilă la acest link.

Aici găsiți toate electrocasnicele incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

emag stock busters
Foto: emag.ro

eMAG Stock Busters – Reduceri la haine și parfumuri

* Haine, articole sportive, ceasuri, genți, încălțăminte, ochelari, portofele, costume de baie, pălării, șlapi – reduceri eMAG Stock Busters de până la 82%.

De exemplu, o rochie casual, indigo, release fără mâneci, are o reducere de 76% și costă 31 de lei.

Rochia indigo cu decolteu în V în stilul petrecut inspiră feminitate și armonie în ținutele de zi cu zi, la birou. Compoziție: 65% poliester, 30% vascoza, 5% lycra.

Oferta este disponibilă la acest link.

Aici găsiți toate hainele incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

emag stock busters
Foto: emag.ro

* Parfumuri, epilatoare, aparate de tuns și de ras, plăci, perii, ondulatoare, uscătoare de păr – reduceri eMAG de până la 55%

Aici găsiți toate produsele de îngrijire incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

* Piese de mobilier pentru casă și grădină – reduceri eMAG de până la 74%

Aici găsiți toate piesele de mobilier incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

* Jucării și articole pentru copii – reduceri eMAG Stock Busters de până la 55%

Aici găsiți toate jucăriile și articolele pentru copii incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.