eMAG Revoluția Prețurilor. Reduceri de peste 50% la sute de produse

emag revoluția prețurilor
eMAG Revoluția Prețurilor. Foto: emag.ro

În perioada 21-23 iunie, cel mai mare magazin online din România, emag.ro, desfășoară o campanie care vine cu reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse. eMAG Revoluția Prețurilor aduce discounturi la mii de produsele, printre care telefoane mobile, laptopuri, televizoare, electrocasnice, mobilă și haine.

Iată categoriile de produse incluse în campania de reduceri eMAG Revoluția Prețurilor:

* Telefoane mobile, tablete și accesorii – reduceri în campania eMAG Revoluția Prețurilor de până la 55%.

De exemplu, o tabletă Allview Wi8G, 8”, Quad-Core 1.83 GHz, 1GB RAM, 16 GB, 3G, IPS, are o reducere de 55% și costă 279,97 lei.

Disponibilă în două culori, cu un design slim și elegant, tableta este ușor de utilizat. Datorită sistemului de operare Windows și a conectivității 3G, tableta se transformă într-un birou mobil care le permite utilizatorilor să ia cu ei toate fișierele și e-mail-urile oriunde ar merge.

Display-ul IPS de 8”, GPS-ul integrat și procesorul CPU Intel Atom Quad Core, alături de celelalte caracteristici performante ale tabletei, vor ajuta la funcționarea optimă a acesteia. Cu ajutorul subscripției Office 365 Personal inclusă pentru un an de zile, și a spațiului de stocare de 1 TB în One Drive, utilizatorii vor putea face față oricăror provocări și sarcini de serviciu.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți vedea toate telefoanele mobile și tabletele incluse în campania de reduceri eMAG Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

eMAG Revoluția Prețurilor – mari reduceri la laptopuri și televizoare

* Laptopuri, desktop PC-uri, monitoare, tastaturi, mouse-uri și accesorii – reduceri în campania eMAG Revoluția Prețurilor de până la 41%.

Un laptop 2 in 1 Acer One S1002-166V cu procesor Intel® Atom Z3735F 1.83GHz, 10.1″ IPS, 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10 Home, are o reducere de 41% și costă 699,95 lei.

Utilizatorii care își doresc atât o tabletă, cât și un laptop, nu trebuie să aleagă între cele două variante: cu Acer One 10 le au pe ambele. Acer One 10 are un mod special pentru orice situație: lucru, jocuri sau partajare. Indiferent dacă utilizatorul lucrează sau urmărește un videoclip cu prietenii, Acer One 10 îi pune la dispoziție un mod dedicat.

Utilizatorul poate alege unul dintre cele patru moduri: modul Notebook pentru tastare, modul Pad pentru utilizarea funcțiilor tactile și modurile Tent și Display pentru divertisment.

Modelul Acer One 10 are o balama magnetică fără fixare, datorita căreia trecerea de la un mod la altul este foarte simplă. Acest design elimină conectorii mecanici incomozi pentru a putea conecta tableta și tastatura una de cealaltă fără niciun efort.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți vedea toate laptopurile, desktop PC-urile și monitoarele incluse în campania de reduceri eMAG Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

* Televizoare, aparate foto, media playere, aparate de radio, casetofoane, boxe, sisteme audio, video proiectoare, căști audio – reduceri în campania eMAG Revoluția Prețurilor de până la 39%.

De exemplu, un televizor LED Horizon, 61 cm, 24HL719H, HD, are o reducere de 33% și costă 499,99 lei.

Datorită tehnologiei LED, telespectatorii vor naviga de la cele mai adânci tonuri de negru până la cele mai strălucitoare detalii de lumină. Utilizatorii au parte de o durată de viață mai mare a ecranului apelând la un consum redus de energie.

Clear Motion Engine (CME) reprezintă un standard pentru claritatea de excepție a imaginilor în mișcare de pe display, fiind rezultatul combinării procesării video unice, a numărului de cadre pe secundă, a ratei de reîmprospătare pentru fiecare cadru și a tehnologiei avansate de reglare a luminii de fundal.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți vedea toate televizoarele incluse în campania de reduceri eMAG Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

eMAG Revoluția Prețurilor – mari reduceri la frigidere și aparate de aer condiționat

* Combine frigorifice, mașini de spălat, cuptoare, mașini de spălat vase, aragazuri, frigidere, congelatoare, aparate de aer condiționat – reduceri în campania eMAG Revoluția Prețurilor de până la 50%.

O combină frigorifică Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, are o reducere de 30% și costă 899,98 lei.

Această combină frigorifică oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24%, față de produsele similare din clasa A. Toate frigiderele și combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat ușor de folosit, care permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și de temperatura ambientală. Temperatura de păstrare a alimentelor poate fi schimbată foarte ușor.

Rafturile ajustabile permit folosirea eficientă a spațiului din frigider în funcție de nevoi. Rafturile pot fi poziționate la diferite niveluri, în funcție de mărimea și de numărul recipientelor depozitate.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți vedea toate electrocasnicele mari incluse în campania de reduceri eMAG Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro


* Produse de îngrijire personală (epilatoare, aparate de tuns, de ras, perii, plăci, uscătoare), parfumuri și cosmetice
– reduceri în campania eMAG Revoluția Prețurilor de până la 60%.

Un epilator Braun Silk-épil 5541 Wet&Dry, 28 pensete, Acumulator, Sistem de masaj, 4 accesorii, are o reducere de 55%.

Epilatorul fără fir Wet & Dry are 4 atașamente, inclusiv un cap de ras și capac pentru tuns. Este proiectat pentru îndepărtarea extra delicată a părului și oferă până la 4 săptămâni de piele netedă. Cele 28 de pensete îndepărtează firele de păr de mărimea unui grăunte de nisip (0.5mm).

Epilatorul are 4 atașamente: cap de ras – cu capac pentru tuns (transformă epilatorul într-un aparat de ras electric performant), role de masaj și capac pentru contactul cu pielea. Combinația de apă caldă și sistem de masaj de frecvență înaltă de la Braun va calma și va relaxa pielea pentru a face experiența de epilare mult mai confortabilă.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți vedea toate produsele de îngrijire personală, parfumurile și cosmeticele incluse în campania de reduceri eMAG Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

eMAG Revoluția Prețurilor – mari reduceri la mobilier de grădină

* Mobilier și accesorii de grădină, scaune, hamace, seturi pentru grădină, umbrele, șezlonguri, mese, balansoare, fotolii, pavilioane – reduceri în campania eMAG Revoluția Prețurilor de până la 53%.

Un set de mobilier de grădina Kring Padova, alcătuit din două fotolii, canapea și masă, are o reducere de 53% și costă 649,88 lei.

Setul de grădina Kring Padova poate fi utilizat atât în interior, cât și la exterior, ca mobilier de gradină, mobiler pentru terase, cafenele sau centre comerciale. Este realizat din ratan artificial, pe structură de metal. Pernele sunt impermeabile și au un design care va da o notă specială grădinii sau terasei.

Mobilierul din ratan sintetic este un mobilier versatil cu multiple avantaje. Nu se deosebește în culoare și formă de mobilierul tradițional din ratan natural, însă țesutul special din material plastic asigură durabilitatea în timp a mobilierului, fiind conceput pentru a fi rezistent la apă și la radiațiile solare.

Datorită greutății reduse, acest tip de mobilier poate fi mutat cu ușurință, reorganizarea spațiilor decorate cu aceste piese realizându-se foarte repede. Piesele de mobilier din ratan sintetic sunt ușor de îngrijit și pot fi curățate cu o cârpă moale înmuiată în soluție cu detergent blând.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți vedea toate piesele de mobilier incluse în campania de reduceri eMAG Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

* Jucării, articole pentru copii, scaune auto, cărucioare, marsupii, mobilă pentru camera copilului, role, biciclete – reduceri în campania eMAG Revoluția Prețurilor de până la 55%.

De exemplu, o bicicletă pentru copii Pegas, Mezin 16″, are o reducere de 20%. Bicicleta pentru copii Pegas Mezin vine echipată din fabrică cu roți ajutătoare pentru a ajuta copilul să se obișnuiască cu menținerea echilibrului în timpul pedalării.

Bicicleta are un coș amplasat pe ghidon pentru a transporta diverse jucării sau o sticlă de apă. Bicicleta este recomandată pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, până la 135 cm înălțime.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți vedea toate produsele pentru copii incluse în campania de reduceri eMAG Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

eMAG Revoluția Prețurilor – mari reduceri la haine

* Haine pentru bărbați și pentru femei, încălțăminte, costume de baie, articole de sport, ceasuri, genți, ochelari de soare – reduceri în campania eMAG Revoluția Prețurilor de până la 72%.

Un costum de baie întreg albastru cu imprimeu paisley Eugenie, Marie Meili, are o reducere de 37%.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți vedea toate hainele, încălțămintea și articolele de sport incluse în campania de reduceri eMAG Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro