eMAG – Revoluția Prețurilor. 5 produse la super-reducere. Cât costă dacă le iei în 6 rate lunare

emag revolutia preturilor reduceri oferte

eMAG începe astăzi Revoluția Prețurilor, campanie pe care o va desfășura în perioada 17-19 ianuarie. În acest articol, am ales cinci dintre miile de reduceri de pe siteul emag.ro.

Toate reducerile eMAG de Revoluția prețurilor pot fi consultate AICI.

Telefon mobil Samsung Galaxy S7. Modelul cu 32GB are o reducere de 30% la eMAG, de Revoluția Prețurilor. În șase rate fără dobândă, puteți lua telefonul cu 383 de lei pe lună. Prețul total este disponibil aici, cardurile acceptate sunt enumerate aici.

Laptop Lenovo IdeaPad. Laptopul are un procesor de înaltă performanță Intel Core i7-7500U, 2.7 GHz, 8GB RAM, 1 TB spațiu de spocare, monitor 15,6 inch, redare Full HD. Prețul propus de eMAG de Revoluția Prețurilor este redus cu 29%. În 6 rate fără dobândă, puteți avea acest laptop pentru 434 de lei pe lună. Puteți afla mai multe despre produs AICI.

Televizor Smart Android Philips. Modelul cu diagonala de 80 de centimetri – potrivit pentru camere medii – are redare Full HD, iar prețul este redus cu 29% la eMAG. În 6 rate fără dobândă, veți plăti petru acest televizor, dacă îl cumpărați în campania Revoluția Prețurilor, circa 200 de lei pe lună. Îl găsiți AICI.

televizor emag revolutia preturilor

Combină frigorifică Sharp. Este una difrigider emag revolutia preturilorntre cele mai mari reduceri la electrocasnice din oferta eMAG de Revoluția Prețurilor, prețul fiind mai mic cu 53% în această perioadă. Modelul este din clasa A++, are funcție No Frost, o capacitate mare, de 324 litri, iar Sharp este unul dintre cei mai buni producători de astfel de aparate de uz casnic. În 6 rate fără dobândă, veți plăti pentru produs circa 217 lei pe lună. Găsiți produsul AICI.

Scuter electric. Reduceri la zeci de modele de scutere electrice cu 2 roți, iar prețurile sunt micșorate chiar și cu 42% în această perioadă. Rata lunară la eMAG, pentru cei care aleg varianta celor 6 rate fără dobândă în cadrul campaniei Revoluția Prețurilor, este suprins între 133 și 283 de lei (pentru cele mai performante dintre modele). Modelele sunt prezentate AICI.

 

Cardurile acceptate pentru plata în rate fără dobândă pe siteul eMAG sunt enumerate AICI.