eMAG – reduceri uriașe la resigilate, înainte de Vinerea Neagră 2016

emag reduceri resigilate

Magazinul online emag.ro are o serie de mari reduceri eMAG la electronice și electrocasnice resigilate, înainte de Vinerea Neagră 2016.

Telefoanele mobile, televizoarele, laptopurile, mașinile de spălat, combinele frigorifice, dar și multe alte produse au acum reduceri cu până la 86%.

Iată cele mai interesante reduceri eMAG înainte de Vinerea Neagră 2016:

1. Un telefon mobil Allview X1 Xtreme MINI, 16GB, resigilat, are o reducere de 31% și costă 689,99 lei.

Pentru că esențele tari se regăsesc în ambalaje mici, X1 Xtreme mini te va încânta de la prima vedere, atât prin designul fermecător, cât și prin componentele de top. Acesta este dotat cu display de 4,7″ cu o densitate impresionantă de pixeli (469 ppi), procesor performant Qualcomm Quad Core cu frecvență de 2,15 GHz, cameră principală cu rezoluție uluitoare de 16 MP și secundară cu dimensiunea pixelului de 2 µm, GPS cu suport Glonass, Wi-Fi 802.11ac (5G Wi-Fi) și Android 4.4.2.

Viteza de reacție și imaginile încântătoare vor transforma fiecare interacțiune cu device-ul într-una mai mult decât plăcută.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la telefoane mobile resigilate.

emag reduceri resigilate

eMAG – reduceri la laptopuri înainte de Vinerea Neagră 2016

2. Un laptop HP 250 G4 cu procesor Intel® Core™ i5-6200U 2.30GHz, Skylake™, 15.6″, 8GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon R5 M330 2GB, Microsoft Windows 10 Home, resigilat, are o reducere de 27%.

Cu un design mobil durabil, laptopul HP 250 poate ține pasul cu sarcinile complexe. Sașiul durabil vă protejează computerul portabil, astfel încât să arate super-profesional.

HP, un lider mondial în tehnologia PC-urilor și a comenzilor tactile, te ajută să te echipezi cu un notebook complet funcțional, gata de conectare la toate perifericele și conceput pentru cerințele de afaceri.

De asemenea, unitatea SuperMulti DVD+/-RW îți oferă culorile foarte clare, la fel și imaginile și claritatea sonoră de pe DVD-uri, pentru lucru sau divertisment.

Oferta este disponibilă la acest link .

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la laptopuri resigilate.

emag reduceri resigilate

eMAG – reduceri la televizoare înainte de Vinerea Neagră 2016

3. Un televizor LED Saba, de 48 de cm,19HDLED, HD, resigilat, are o reducere de 24% și costă 379,99 lei.

Iată câteva dintre caracteristicile televizorului: ieșire sunet 2 X 10 W, sistem stereo NICAM, diagonală de 48 de cm, rezoluție high definition, contrast nativ 5000:1, rezoluția ecranului (pixeli): 1366 X 768, o intrare USB 2.0, minijack căști, 3 porturi HDMI.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare resigilate.

emag reduceri resigilate

eMAG – reduceri la combine frigorifice înainte de Vinerea Neagră 2016

4. O combină frigorifică BEKO DBK386WD+, 331l, clasa A+, dispencer apă, resigilată, are o reducere de 36%.

Garnitura de pe uși, montată pentru etanșare, conține aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.
Mânerele sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigură un nivel sporit de igienă.

Combina frigorifică face parte din clasa energetică A+ și consumă cu până la 24% mai puțină energie electrică decât produsele similare din clasa A.

Dozatorul de apă este un dispozitiv montat pe exteriorul aparatului frigorific ce asigură apa rece și proaspătă la o simplă apăsare a clapetei, fără a fi necesară deschiderea ușii. Combina frigorifică are și un dispozitiv special pentru formarea și păstrarea cuburilor de gheață. Acestea se vor desprinde ușor prin simpla rotire a tăviței pentru cuburi, putând fi colectate în sertarul special.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la combine frigorifice resigilate.

emag reduceri resigilate

eMAG – reduceri la mașini de spălat înainte de Vinerea Neagră 2016

5. Mașina de spălat cu uscător Indesit Innex XWDA 751480X, 1400 RPM, spălare 7 kg, uscare 5 kg, clasa A, cu 16 programe, resigilată, are o reducere de 34%.

Iată câteva dintre caracteristicile mașinii de spălat: încărcare frontală, afișaj LCD, viteză de centrifugare (1.400 rpm), consum în program standard: 4,76 kwh, 16 programe de spălare, 12 programe de uscare, lungimea cablului de alimentare de 1,7 m, consum mediu anual de apă 18.400 de litri, nivel de zgomot la centrifugare 80 dB(A), dimensiuni 85 x 59.5 x 54, volum tambur 52 de litri.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la mașini de spălat resigilate.

emag reduceri resigilate