eMAG reduceri la laptopuri. Cele mai inteligente afaceri pe care le puteți face azi

emag reduceri laptopuri
eMAG reduceri laptopuri. Cele mai bune afaceri pe care le puteți face azi. Foto: emag.ro

eMAG reduceri la laptopuri. Magazinul online eMAG oferă astăzi, în cadrul campaniei Stock Busters, laptopuri la prețuri foarte avantajoase. Mai jos, găsiți câteva dintre cele mai bune oferte de astăzi.

Dacă sunteți în căutarea unor reduceri la laptopuri, astăzi, la eMAG, aveți de ales dintr-o gamă foarte largă de produse cu discount. Puteți consulta lista eMAG cu reduceri la laptopuri aici.

eMAG reduceri laptopuri: Top 3

1. Laptop Dell Inspiron 5567

Laptopul Inspiron a fost creat pentru a fi portabil, pentru a fi mereu productiv și pentru ca dumneavoastră să păstrați legatura cu ceilalți, oriunde v-ați afla. Este subțire – de numai 23,3 mm si — si are un design practic.

Cu ajutorul Windows Hello puteți să vă conectați simplu, fără parolă, pentru mai multă securitate și comoditate. Alături de placa grafică opțională cu memorie GDDR5 de 4GB și cele mai recente procesoare Intel de a 7-a generație, vă puteți bucura de performanțe rapide și timp de răspuns excelent.

Acest laptop este disponibil în oferta eMAG reduceri și are un discount de 24 la sută.

Profitați de discount-ul oferit în campania Stock Busters aici.

eMAG reduceri laptopuri: Top 3

2. Laptop Acer Aspire 3 A315-21G-96VB

Înființată în 1976, Acer este o companie de hardware + software + servicii dedicată cercetării, designului, marketingului, vânzării și promovării de produse inovatoare. Portofoliul de produse oferite de Acer include PC-uri, laptopuri, monitoare, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri și wearables. Acer a sarbatorit cea de-a 40-a aniversare în 2016 și este una dintre primele cinci companii de PC-uri din lume.

Tehnologia BlueLightShield reduce expunerea la lumina albastră care poate fi dăunătoare, prin ajustarea intensității culorilor și a luminozității. Cu 2TB spațiu pe hard drive, poți stoca și partaja toate datele și proiectele tale importante.

Acest laptop Acer Aspire 3 are o reducere de preț de 35 la sută la eMAG.

Puteți profita de discount aici.

eMAG reduceri laptopuri: Top 3

3. Laptop Lenovo IdeaPad 520S-14IKB

Dispunând de generația a 7-a Intel, Windows 10 Home și memorie DDR4, IdeaPad 520S ofera o putere impresionantă. Modelul IdeaPad 520S poate fi upgradat cu 16 GB Intel Optane SSD, o noua tehnologie care crește semnificativ viteza sistemului dumneavoastră.

Cântărind 1,7 kg și subțire de doar 19,33 mm, IdeaPad 520S este mai ușor decât o carte hardcover. Foarte portabil și chiar mai eficient ca versiunile precedente, seria IdeaPad 5 are margini elegante, pentru un aspect mai uimitor și mai multe suprafețe metalice premium. Este disponibil în cinci culori cu un finisaj tactil: Champagne Gold, Plum Purple, Rose Pink, Bronze, Mineral Grey.

Puteți achiziționa acest laptop din cadrul ofertei eMAG reduceri de Stock Busters, cu un discount de 29 la sută.

Vă puteți convinge aici.

eMAG reduceri. Trei mașini de spălat Samsung la un preț ”curat”