eMAG reduceri la aspiratoare. Cele mai curate trei oferte ale zilei

emag reduceri la aspiratoare Stock Busters
eMAG reduceri la aspiratoare. Foto: emag.ro

eMAG reduceri la aspiratoare. Pentru cei care curățenia e sfântă, ziua de azi vine la eMAG cu afaceri excelente la aspiratoare, în cadrul campaniei de reduceri Stock Busters.

Pentru a consulta întreaga listă eMAG reduceri la aspiratoare, intrați aici.

Campania Stock Busters ofertă reduceri generoase, chiar și de peste jumătate din prețul original al aspiratoarelor, la diverse modele, produse de firme de renume, precum Beko, Samsung sau Philips.

Pe cele mai avantajoase dintre ele le găsiți mai jos:

eMAG reduceri la aspiratoare: Beko

1. Aspirator fără sac Beko

Modul de funcționare al aspiratorului este mult mai silențios, comparativ cu aspiratoarele obișnuite, nivelul de zgomot fiind redus la 73 decibeli.

Filtrarea ciclonică se face în interiorul containerului de praf în două etape: primul sistem ciclonic separă particulele mari din aerul aspirat, în timp ce particulele mici sunt prinse și separate cu ajutorul celui de-al doilea sistem.

Tehnologia TrayCleanTM oferă performanță optimă în curățarea și îndepartarea resturilor din recipientul de colectare a prafului. Puteți goli recipientul de colectare printr-o simplă apăsare a butonului, fară a vă expune prafului colectat.

Filtrul HEPA13 captează peste 99% din particulele fine de praf, polenul și acarienii. Datorită capacității mari de filtrare aspiratoarele cu filtru Hepa 13 sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii. Filtrul se înlocuiește o dată pe an.

Acest produs face parte din oferta eMAG reduceri la aspiratoare și are un discount de 45 la sută.

Îl puteți cumpăra de aici.

eMAG reduceri la aspiratoare: Samsung

2. Aspirator fără sac Samsung

Turbina anti-încâlcire oferă o aspirație mai uniformă care nu se va înfunda cu fire de păr, astfel încât sa mențină aspirațiă optimă pentru o perioadă lungă de timp.

Turbina previne praful, murdăria și părul din a se înfășura în jurul ei. Recipientul detașabil se poate desprinde ușor și goli într-un mod igienic la o simplă apăsare de buton. Iată cum:

  • Desprindeți recipientul detașabil
  • Deschideți capacul
  • Aruncă conținutul la gunoi și atașează înapoi recipientul fără să mai fie nevoie să atingi capacul sau interiorul acestuia.

Puteți achiziționa acest aspirator în cadrul campaniei de reduceri Stock Busters de la eMAG cu un discount de 30 la sută.

Profitați de reducere aici.

eMAG reduceri la aspiratoare: Philips

3. Aspirator fără sac Philips

Acest produs atinge cea mai înaltă clasă de performanță de curățare pe suprafeâe dure. 100% din praf este aspirat!

Tehnologia PowerCyclone 4 maximizează fluxul de aer și performanța separând murdăria din aer dintr-o mișcare. Această asigură rezultate remarcabile de curățare prin intermediul unor pași extrem de eficienți:

1) Aerul intră rapid în PowerCyclone datorită fantei de admisie aer drepte și netede.

2) Orificiul curbat de trecere a aerului accelerează aerul în sus în compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer.

Recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fără a crea un nor de praf. Grație formei sale unice și suprafeței netede, praful este colectat într-o singură parte a recipientului și alunecă uniform în coșul de gunoi.

Puteți cumpăra acest aspirator cu un discount de 25 la sută de aici.