eMAG reduceri frigidere. TOP 10 aparate frigorifice mai ieftine și cu 49%

emag reduceri frigidere

eMAG reduceri frigidere. In aceasta perioada, magazinul online emag.ro desfasoara o campanie de reduceri eMAG frigidere la diferite aparate frigorifice.

eMAG reduceri frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

In campania de reduceri sunt incluse frigidere cu o usa, frigidere cu doua usi sau combine frigorifice incapatoare de la diferite branduri, de la Arctic si Beko, la Albatros, Electrolux sau Zanussi.

Am analizat oferta de reduceri eMAG frigidere si am ales 10 oferte atractive:

eMAG reduceri frigidere Albatros

1. Un frigider Albatros FA28+, cu un volum de 212 litri, clasa de eficienta energetica A+, cu inaltimea de 143 de cm si 3 ani garantie, are o reducere de 49% in campania de reduceri eMAG frigidere. Frigiderul are doua usi, iar volumul net este impartit astfel: 41 de litri congelatorul si 171 de litri frigiderul.

Frigiderul are 4 rafturi, sistem de dezghetare automat, 4 suporturi pe usa si doua compartimente pentru fructe si legume. Pretul este AICI.

emag reduceri frigidere

eMAG reduceri frigidere Haier

2. O combina frigorifica Haier A2FE635CFJ, cu un volum de 347 de litri, clasa A+, sistem No Frost, inaltimea de 190 de cm, din inox, are o reducere de 42%. Aceasta combina frigorifica nu necesita dezghetare. Sistemul No Frost asigura performante eficiente de racire si este intotdeauna confortabil deoarece nu trebuie sa fie decongelat manual. Are afisaj cu LED-uri sau LC (cu monitorul extern pe usa puteti face cu usurinta setarile dorite astfel incat sa aveti totul sub control). Pretul este AICI.

emag reduceri frigidere

eMAG reduceri frigidere Whirlpool

3. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, sistem No Frost, cu un volum de 319 litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem al 6-lea simt, dozator apa, cu inaltimea de 188,5 litri, are o reducere de 40% in campania de reduceri frigidere. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

emag reduceri frigidere

eMAG reduceri frigidere Electrolux

4. Cei care tin la economisirea de energie pot alege combina frigorifica Electrolux EN3854MOX, cu un volum de 357 de litri, clasa de eficienta energetica A++, cu inaltimea de 200 de cm, display, touch control, fabricata din inox antiamprenta. In aceasta perioada in care magazinul online emag.ro are reduceri frigidere are oferte la aparate frigorifice, combina Electrolux are o reducere de 40%. Pretul este AICI.

emag reduceri frigidere

eMAG reduceri frigidere Gorenje

5. Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX, sistem No Frost, 307 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, beneficiaza de o reducere de pret de 40% in cadrul campaniei de reduceri frigidere.

La selectarea optiunii de racire rapida, frigiderul reduce rapid temperatura, peste limita de inghet. Temperatura scazuta combinata cu un volum mare este ideala pentru racirea rapida a produselor alimentare atunci cand frigiderul este reaprovizionat. Dupa sase ore, optiunea de racire rapida se opreste automat si temperatura frigiderului revine la valoarea presetata. Pretul este AICI.

emag reduceri frigidere

eMAG reduceri frigidere Zanussi

6. Combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA, cu un volum de 337 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, are o reducere de 37%. Multumita usii reversibile care se deschide spre stanga sau dreapta, aceasta combina frigorifica poate fi asezata oriunde doriti in bucatarie. Pretul este accesibil. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

emag reduceri frigidere

eMAG reduceri frigidere Studio Casa

7. Cei care au nevoie de un frigider suplu, care sa nu ocupe foarte mult spatiu in bucatarie, pot alege combina frigorifica Studio Casa COM270A+, cu un volum de 252 de litri. Combina face parte din clasa de eficienta energetica A+, are 3 rafturi din sticla, sistem de dezghetare automat, 3 suporturi pe usa si un compartiment pentru fructe si legume. Pretul este redus cu 35% in campania de reduceri frigidere si este foarte accesibil. Oferta este AICI.

emag reduceri frigidere

eMAG reduceri frigidere Arctic

8. Combina frigorifica Arctic AK60300+, cu un volum de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 175,4 litri, are o reducere de 35% in campania de reduceri eMAG frigidere.

Frigiderul ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Cu aceasta combina frigorifica va puteti bucura de un consum redus de energie. De asemenea, beneficiati de FAST FREEZE XL ZONE, compartimentul de mari dimensiuni al congelatorului, ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. Pretul este AICI.

emag reduceri frigidere

eMAG reduceri frigidere Beko

9. Frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20ZX, cu un volum de 372 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 193 de cm, sistem No Frost, Ever Fresh+, fabricat din inox, are o reducere de 35% in cadrul campaniei de reduceri frigidere. Pretul poate fi gasit AICI.

emag reduceri frigidere

eMAG reduceri frigidere Zanussi

10. Ultimul aparat frigorific ce a intrat pe lista noastra de recomandari este combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA, cu un volum de 337 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, fabricat din inox antiamprenta, are o reducere de 34%. Aceasta combina frigorifica respecta in totalitate legislatia UE referitoare la etichetele pentru consumul de energie si reduce facturile la energie in comparatie cu aparatul dumneavoastra vechi. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

emag reduceri frigidere